Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 304. den (1.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na pracovních poradách se raději moc neprojevujte. Kdybyste nahlas řekli, co si myslíte, silně by to ohrozilo dobrý vztah, který s šéfem zatím máte.

Býk

Nervózní atmosféra, která zejména v práci panuje, vás nijak neovlivňuje. Občas se dokonce přichytíte v momentě, kdy se máte chuť všemu ironicky zasmát.

Blíženci

Den je celkem bohatý na trapasy. Naštěstí se i přesto projeví vaše šťastná povaha. Tomu, co se děje, se umíte zasmát a ke smíchu strhnete i ostatní.

Rak

Pro jistotu nepočítejte s ničím, co vám šéf slibuje. V takovém případě mu však nic neslibujte ani vy. Zajistíte si tak volné ruce k další aktivitě.

Lev

Když máte pocit, že jste někoho už hodně dlouho neslyšeli a nic o něm nevíte, hned mu zavolejte. Zjistíte, že vás právě teď moc potřebuje.

Panna

Váš potenciál je daleko vyšší, než jste si mysleli. Hlavně si nenechte vysvětlovat, že na to, co jste vymysleli, nemáte ani talent ani vytrvalost.

Váhy

To, co navrhuje partner, není příkaz, ale něco daleko zajímavějšího. Rychle pochopíte, že to je geniální návrh, na němž se vyplatí spolupracovat.

Štír

Moc se nepoznáváte. Dokonce se přistihnete ve chvíli, kdy usoudíte, že budete mlčet, protože byste se svými slovy někoho mohli nepříjemně dotknout.

Střelec

Člověk, který si myslí, že vás dostane tím, že bude lhát, je na omylu. Možná byste ho měli dopředu upozornit, že lež nesnášíte ze všeho nejvíce.

Kozoroh

Berte vážně lidi, kteří nahlas říkají, že nedokážou prohrávat. Když se s nimi dostanete do sporu, s žádnou velkorysostí pak počítat nemůžete.

Vodnář

Venuše, která se včera vrátila do Vah, vám hned od rána vylepšuje den. S její pomocí se domluvíte i s lidmi, s nimiž jste se dosud pořád hádali.

Ryby

Za všechno, co dnes dostanete, musíte náležitě poděkovat. I z toho, co na první pohled vypadá jako ryzí schválnost osudu, se časem vyklube užitečný dar.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA