Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 326. den (23.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Úplněk ve vašem partnerském sektoru vás nutí ke komunikaci. Je prostě potřeba, abyste aktivizovali veškerou svou trpělivost, a mluvili, a mluvili...

Býk

Je čas, abyste si koupili nové společenské roucho. To, že se vám za ně nechce utrácet, žádnou zásadní roli nehraje. Bez nové toalety se neobejdete!

Blíženci

Úplněk ve vašem znamení se vám postará o zajímavé zážitky. Své uznání a obdiv vám vyjádří člověk, kterého by každý z kolegů chtěl mít na své straně.

Rak

Úplněk ve vašem sektoru tajemství vám posvítí na něco, o čem jste už dlouho uvažovali. Berte to jako varování, které musíte brát velice vážně.

Lev

Vstup Slunce do Střelce vám přinese šanci na nové lásky. Než se však rozhodnete, že kvůli nim od základů změníte dosavadní život, přemýšlejte.

Panna

Úplněk v Blížencích vnese do práce zbytečné zmatky. Naštěstí je nemusíte řešit. Stáhněte se do pozadí, a tím, co se děje, se bavte. Zasloužíte si to.

Váhy

Úplněk v Blížencích vás donutí k přehodnocení vlastních priorit a cílů. Pochopíte, že je zbytečné usilovat o něco, čeho se stejně nedá dosáhnout.

Štír

Když partner přijde s tím, že byste mohli o víkendu vyrazit na hory, jeďte. Jde o akci, která slibuje fyzickou námahu, kterou už opravdu potřebujete.

Střelec

Než začnete nakupovat všechno, co potřebujete k adventní výzdobě domu, prohlédněte zásoby. Zjistíte, že vlastně nic nového kupovat nemusíte.

Kozoroh

Konec týdne vítáte s nepředstíraným nadšením. Dokonce kolegům dovolíte, aby vás přemluvili, a po konci pracovní doby s nimi vyrazíte na skleničku.

Vodnář

Úplněk v Blížencích vám přináší štěstí v lásce. Je ale potřeba, abyste se překonali a vyrazili mezi lidi. Doma vás váš idol hledat nebude!

Ryby

Úplněk v Blížencích silně ovlivňuje dopolední atmosféru. Počítejte s tím, že lidé hodně mluví a slibují, ale s plněním slibů zase tak moc nespěchají.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA