Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 328. den (25.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Moc dobře vám udělá odpolední výprava do cukrárny. Už dlouho jste v takovém zařízení nebyli. Teď si říkáte, že to jako zpestření vůbec není špatné.

Býk

Debaty ohledně tepla rodinného krbu nejsou ve vašem případě ani trochu akademické. Miláček chce pořád větrat, zatímco vám je stále větší zima....

Blíženci

Pozor na Neptun! Je sice volno, ale vám může pěkně zatopit. Než se rozhodnete, že začnete pomlouvat šéfa, podívejte se kolem. Může stát přímo za vámi.

Rak

Stacionární Neptun vás vybízí k práci na duchovním životě. Nutně potřebujete místo, kam se můžete zašít a kde můžete v klidu přemýšlet a meditovat.

Lev

Stacionární Neptun vnese do vaší rodiny něco, co se vám nelíbí. Zatím s tím však nic nedělejte. Na to, abyste zasáhli, není ještě vhodný čas.

Panna

Když usoudíte, že se s vámi partner nechce o něčem bavit, nevyptávejte se. Svým tlakem byste ho jen nutili, aby si vymýšlel a třeba vám i lhal.

Váhy

I když je neděle, může padnout nabídka na novou a daleko lépe placenou práci. I když tvrdíte, že ji nevyužijete, vyptejte se na všechny podrobnosti!

Štír

Je čas, abyste se s větším nasazením věnovali svému soukromí. Pokud po vás partner hází uražené obličeje, musíte začít zjišťovat, co se vlastně děje.

Střelec

Je potřeba, abyste našli ventil pro svou překypující energii. Moc dobře vám udělá procházka. Kdybyste na ní chůzi prokládali během, bude to vynikající.

Kozoroh

Dozvíte se, jak moc jste cenní pro svého nejlepšího kamaráda. Bude to pro vás překvapení. Věděli jste, že vás má rád, ale něco takového jste nečekali.

Vodnář

Stacionární Neptun ve vašem sektoru majetku vás nutí k nerozumnému utrácení. Opravdu musíte mít i to, co se vám k ničemu nehodí a co nepotřebujete?

Ryby

Svět se snaží, aby vám co nejrychleji plnil vaše přání. Vybírejte si mezi nimi moudře. Je zbytečné, abyste planetární přízní plýtvali na nesmysly.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA