Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 352. den (19.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Všechno půjde pomalu, ale zase jistě. Je to sice náročná zkouška vaší trpělivost, ale s výsledkem, který to přinese, můžete být naprosto spokojení.

Býk

I když máte chuť vyzkoušet nové cukroví, jde o choutku, kterou byste měli potlačit. Práce máte spoustu a další si přidělávat opravdu nemusíte.

Blíženci

Přemýšlení o tom, co se vám v životě nepodařilo, odložte na neurčito. Teď je potřeba, abyste se chytili příležitostí, které v hojném počtu přicházejí.

Rak

V práci počítejte s hodně napjatou atmosférou. Situace se naštěstí během dne uklidní tak, že se spolu všichni začnou alespoň trochu normálně bavit.

Lev

Lidem, kteří jsou známí tím, že dělají jen problémy, se vyhýbejte. Řešit byste je sice uměli, ale nemáte na to čas ani dostatečnou mentální kapacitu.

Panna

Při Luně v Býku se vám daří ve všem, co vyžaduje trpělivost, soustředěnost a smysl pro krásný detail. Nechcete ozdobit pár posledních perníčků?

Váhy

Kolem poledne byste si měli trochu odfrknout. Potřebujete nashromáždit energii. Večer, kdy se bude lámat chleba, ji budete opravdu potřebovat.

Štír

Doma rozdělte cukroví na to, které bude pro rodinu, a na to, které dáte přátelům jako jedlý dárek. Nezapomeňte ani na krabičku pro kolegy v práci!

Střelec

Dávejte si pozor na to, co byste jindy označili za nepodstatnou maličkost. Dnes může hrát daleko větší roli, než by se vám zamlouvalo a hodilo.

Kozoroh

Práce je hodně, ale to neznamená, že se z ní musíte hroutit. Přestaňte si myslet, že musíte všechno zvládnout sami, a požádejte o pomoc a podporu.

Vodnář

Když se vám do něčeho nechce, prostě to nedělejte. Váš instinkt jede naplno a rozhodně vám nevnucuje nějaké neopodstatněné strachy a obavy.

Ryby

Na všechno, co se kolem vás děje, reagujte se rozmyslem. To, co dnes vypadá jako neřešitelný rébus, bude mít zítra naprosto logické vysvětlení.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA