Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 347. den (14.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při Luně v Rybách jsou všichni přecitlivělejší, než obvykle. I když máte velkou chuť k ironickým komentářům, kousněte se raději do jazyka a mlčte.

Býk

Merkur ve Střelci se stará, abyste se nenudili. Vzduch kolem vás je doslova prosycený lechtivými narážkami. Naštěstí na ně dokážete správně zareagovat.

Blíženci

Na vánočních večírcích raději nepijte. Při Luně v Rybách budete mít plné ruce práce s těmi, co pít budou. Budete jim utírat slzy a vůbec je zklidňovat.

Rak

Konec týdne ve vašem případě zdaleka neznamená konec práce. O víkendu vás čeká druhá směna na adventních koncertech a charitativních bazarech!

Lev

Když se vám někdo vyhýbá, není to tím, že by vás neměl rád. On vás naopak má rád natolik, až se bojí okamžiku, kdy se mu city vymknou z rukou.

Panna

Než se doma pustíte do nějaké práce, musíte si pořádně přečíst návod. Doporučený pracovní postup se může zásadně lišit od toho, na který jste zvyklí.

Váhy

Luna v Rybách harmonizuje váš zdravotní stav. Když si k tomu navíc sami naordinujete dostatek spánku, budete se cítit podstatně lépe, než včera.

Štír

Luna z Ryb se postará, abyste zažili jeden z nejpříjemnějších adventních dnů. Dokonce i večírky proběhnout v klidu a v ničím nerušené pohodě.

Střelec

Když miláček chce, abyste s ním vyrazili na jeho firemní večírek, jděte. Předem si však domluvte, jak dlouho tam budete a kdy se vytratíte.

Kozoroh

Počítejte s tím, že se vám budou ztrácet různé maličkosti. Nakonec je sice najdete, ale stejně budete mít pocit, že jste kromě hledání nic neudělali.

Vodnář

Nákupy vánočních dárků raději odložte. Zejména večer, kdy se Luna dostane do konjunkce s Neptunem, máte sklon utrácet za nesmysly víc, než je zdrávo.

Ryby

Při Luně ve vašem znamení je všechno náročnější. Po celém týdnu jste unavení. Navíc máte pocit, že se všichni starají, abyste neměli ani chvíli klidu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA