Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 349. den (16.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Chovejte se hezky i k lidem, kteří vás na první pohled štvou. Z vaší strany je to tak trochu zlomyslnost, protože je tím naštvete ještě daleko víc.

Býk

Sextil mezi Venuší a Saturnem stabilizuje veškeré vaše vztahy. Pokud si chcete s partnerem promluvit o budoucnosti, zaveďte na to u odpolední kávy řeč.

Blíženci

Musíte se protáhnout. Nejlepší by byla lezecká stěna nebo něco podobného. Kdyby to ale nešlo, nic se neděje. V krajním případě je dobrá i procházka.

Rak

Nezapomeňte si zkontrolovat stav účtu! Kdybyste náhodou zjistili, že máte jednu položku zaplacenou dvakrát, hned a bez váhání přistupte k reklamaci.

Lev

Luna je v Beranu a vy chcete od základů změnit svůj život. Je to však pokušení, jemuž byste neměli podléhat. Není to tak snadné, jak to vypadá.

Panna

Než někam vyrazíte, zásobte se vizitkami! Seznámíte se se spoustou nových zajímavých lidí, kteří na vás budou chtít číslo, na která vám mohou volat.

Váhy

Adventní koncerty a jiné akce, na nichž vystupují vaše děti, dopadnou skvěle. S dobrou náladou na ně vyrazíte, a s ještě lepší se budete vracet domů.

Štír

Pokud si někdo myslí, že mu ustoupíte bez boje, je to z jeho strany naivní. Opravdu nevidíte důvod, proč někomu ustoupit jen proto, že to od vás čeká.

Střelec

Dobrá předsevzetí, která jste měli, moc nevyjdou. Mohli jste si sice slibovat, že si už nekoupíte nic pro radost, ale stejně to nakonec nevydržíte.

Kozoroh

Prožijete opravdu krásnou adventní neděli. Budete sice stále řešit něco, co se týče rodiny, práce bude až nad hlavu, ale vy budete přesto šťastní.

Vodnář

Sextil mezi Venuší a Saturnem stabilizuje veškeré vztahy. Ještě nedávno jste si mysleli, že vaše láska Vánoce nepřežije, ale teď měníte názor.

Ryby

Pocit, že jste na všechno sami, se stále zesiluje. Naštěstí dokážete vymyslet řešení. Není optimální, ale ukáže se jako jediné proveditelné a možné.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA