Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 346. den (13.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Merkur se vrací do Střelce. Dává vám šanci, abyste se ještě jednou vrátili k tomu, co jste rozpracovali a co se vám dosud nepodařilo dotáhnout.

Býk

Zatímco ostatní mají potíže s vysokým tlakem, vás trápí tlak nízký. Využijte šance a dejte si k obědu ještě i kafíčko a dortík. Udělá vám to moc dobře!

Blíženci

Merkur se vrací do Střelce a váš miláček se rozpovídá. Může vám sice připadat, že se zabývá tím, co si to nezaslouží, ale to mu raději neříkejte.

Rak

Merkur opouští váš sektor lásek a vy si skoro oddechnete. Z vašeho života zmizí ctitelé, jejichž existenci byste svému partnerovi těžko vysvětlovali.

Lev

Ranní návrat Merkura do Střelce vás vyloženě nadchne. Konečně si budete jistí, že partner začal brát to, co mu říkáte, tak vážně, jak si to zaslouží.

Panna

Krátké období, kdy vás lidé z vašeho okolí poslouchali automaticky, minulo. Když teď potřebujete, aby vás vůbec vnímali, musíte mluvit hodně nahlas!

Váhy

Merkur se vrací do vašeho komunikačního sektoru a vám je dobře. Konečně se vrátil pocit, že nemusíte křičet a vaši blízcí vás přesto poslouchají.

Štír

O partnerovi se dozvíte spoustu zajímavých věcí. Zní vám tak dobře, že usoudíte, že kdybyste ho nemilovali, museli byste se do něj zamilovat znovu.

Střelec

K lidem kolem sebe se chovejte laskavěji, než by se vám chtělo. Při Luně v Rybách jsou všichni přecitlivělí a vaše láskyplné jednání jim udělá dobře.

Kozoroh

O přehšle trapasů se postarají vaše děti. Obvykle jste na jejich bohaté vyjadřování pyšní, ale tentokrát si říkáte, že by mohly mluvit méně.

Vodnář

Veškeré sebeovládání je vám spíše na škodu. Když dáte své city a emoce najevo zřetelně a jasně, bude to daleko užitečnější pro vaše okolí i pro vás.

Ryby

Opravdu nevíte, jak máte na své šéfy reagovat. Své pokyny ohledně toho, co máte dělat, vám budou připomínat tolikrát, až vám z toho půjde hlava kolem.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA