Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 361. den (28.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Šéf, který se kolem vás motá, vás nepotřebuje jako partnera. Po první větě zjistíte, že hledá hlavně člověka, s nímž si může normálně promluvit.

Býk

U novinek, o kterých se v práci dozvíte, pátrejte po podrobnostech. Musíte se v nich orientovat, protože jen tak na ně dokážete správně zareagovat.

Blíženci

Poslední letošní pracovní den proběhne v klidu a pohodě. Přesto by bylo lepší, aby se pro vás v práci zastavil partner a z víru zábavy vás vytáhl.

Rak

Sextil mezi Venuší a Plutem vás přinutí k jinému pohledu na vztahy. Konečně máte šanci pochopit, kde jste dělali chybu a přistoupit k nápravě.

Lev

Svého partnera nesrovnávejte s tím, který byl ve vašem životě před ním. Kdyby pochopil, jakým směrem o něm uvažujete, zbytečně by se rozčilil.

Panna

Otevírají se nové šance. Navíc máte nápady a nové životní plány. Hýčkejte si je, ale zatím si je nechejte pro sebe. Teď byste je jen zakřikli.

Váhy

Když vám není tak úplně dobře, hlavně si to přiznejte. Když budete chorobu přecházet, hrozí, že v posteli nakonec strávíte Silvestra i Nový rok.

Štír

Venuše v sextilu s Plutem se postará o velké a zásadní překvapení. Dostanete ještě jeden dárek, který vám poskytne spoustu materiálu k přemýšlení.

Střelec

Pokud si někdo myslí, že vás donutí, abyste dělali něco, co se jemu hodí a vám ne, můžete se leda zasmát. Cizí vůli si nikým vnucovat nedáte.

Kozoroh

Neustále přemýšlíte nad tím, kde najít ideální partnerský vztah podle svých představ. Nechcete se smířit s tím, že takové vztahy prostě nejsou?

Vodnář

K tomu, abyste se na svého nadřízeného začali dívat jinak, se nedokážete přemluvit. Důvody jeho jednání jsou vám jasné, ale odpustit mu nedokážete.

Ryby

Všechny vaše vztahy prochází obdobím stabilizace. Dosud jste se mohli s partnerem dohadovat, ale teď se stane něco, co vás donutí semknout síly.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA