Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 354. den (21.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Povolte si všechno, co obvykle považujete za nebezpečné. Využijte zesilující se vliv konjunkce mezi Merkurem a Jupiterem a přejděte do útoku!

Býk

Trigon mezi Venuší a Neptunem se vám postará o nové seznámení. Pozorně vnímejte zejména lidi, s nimiž se seznámíte za hodně neobvyklých okolností.

Blíženci

V práci si popřejte i s lidmi, kteří vám lezou na nervy. Je vám jasné, že přání má do upřímnosti daleko, ale taky je vám jasné, že to udělat musíte.

Rak

Trigon mezi Venuší a Neptunem vás nutí, abyste se na své dosavadní vztahy dívali jinak. Konečně pochopíte, že váš poslední rozchod byl vlastně štěstí.

Lev

Máte sice hodně práce, ale taky energii, abyste ji zvládli. Navíc se probral váš životní druh. Slíbil vám, že vám pomůže, a taky slovo dodrží.

Panna

Pozor si dávejte na to, co a komu říkáte. Zejména večer hrozí, že se rozohníte natolik, až nahlas řeknete něco, co jste si měli nechat pro sebe.

Váhy

Využijte poslední den, kdy je Slunce ve vašem komunikačním sektoru. Pokud něco chcete, musíte využít planetární přízně a vyjednat ti to sami.

Štír

Trigon mezi Venuší a Neptunem vám dává v lásce nové šance. S bývalými láskami, které se k vám chtějí vracet, však rovnou kolem krku nepadejte.

Střelec

O tom, že byste dali ještě jednu šanci své bývalé lásce, hodně uvažujte. Může vám sice slibovat, že se změní, ale pravděpodobně to nedokáže.

Kozoroh

To, že vynechá rychlovarná konvice nebo něco podobného, je nepříjemné, ale není to tragédie. Vy prostě musíte jít a koupit jinou a lepší.

Vodnář

Využijte konjunkci Merkura s Jupiterem! Pokud se ve vašem okolí vyskytuje někdo, koho musíte přesvědčit k něčemu, do čeho se mu nechce, máte šanci!

Ryby

Na to, že by poslední pracovní den mohl proběhnout v pohodě, zapomeňte. Vždycky se najde někdo, kdo usoudí, že klidu je nějak moc a začne prudit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA