Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 359. den (26.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Přiznejte si, že máte dobrého jídla a sváteční atmosféry nad hlavu! Přemluvte partnera, aby s vámi odpoledne aspoň na chvíli vypadl na čerstvý vzduch.

Býk

Hrozí nebezpečí absolutní ztráty aktivity. Než se rozhodnete, co vlastně chcete dělat, bude večer a vy zjistíte, že jste ještě pořád v pyžamu.

Blíženci

Konečně si užijete chvíli klidu! Potěšíte se s dárky, promluvíte s kamarády. Večer si můžete domluvit i malé posezení ve své oblíbené hospůdce.

Rak

Opravdu nemůžete sníst všechno, na co máte chuť. Dnes musíte v zájmu své zažívací pohody jíst méně než obvykle, a místo alkoholu pít bylinkové čaje.

Lev

Pokud vás čeká komunikace v cizím jazyce, ničeho se nebojte. Planety jsou příznivé a vy se hladce domluvíte se všemi, s nimiž se domluvit potřebujete.

Panna

Nějaké větší akce se nebojte. Dopadne velice dobře. Večer se Luna přesune do vašeho znamení a postará se, aby večer probíhat v pohodě a v klidu.

Váhy

Hlídejte si dědečky! Po několika skleničkách začnou povídat historky, které dokazují, že jste v mládí nebyli zdaleka tak vzorní, jak dětem tvrdíte.27.12 - ČtvrtekDoma si to vyloženě užijete. Trochu uklidíte a pak se ponoříte do knížek, které vám Ježíšek naděli. Ani v práci to však není zlé. Panuje tam pohoda.

Štír

Nejlépe ze všeho by vám bylo doma. Dopoledne to půjde, ale odpoledne se ozvou kamarádi, kteří vás budou chtít vidět a probrat s vámi všechny novinky.

Střelec

K cukroví, které máte doma, přibude ještě balík, který vám donesou kamarádi. Poděkujte a dejte ho do mrazáku. Na jaře se vám bude velice hodit!

Kozoroh

Večer, kdy bude Luna v Panně, se snažte dát domácnost do pořádku. Zabere vám to sice chvíli času, ale zase půjdete spát v pohodě a dobrém rozmaru.

Vodnář

Večer, kdy se Luna přesune do Panny, si proveďte alespoň částečnou finanční inventuru. Jen tak zjistíte, jakou částku můžete do konce roku utratit.

Ryby

Když se dozvíte, co se o vás povídá, budete mít co dělat, abyste se nerozesmáli. Naštěstí máte partnera, který se na takové řeči nachytat nedá.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA