Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 363. den (30.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Úvahy o tom, že byste si zítra někam neplánovaně vyrazili, jsou vyloženě na místě. Navíc na poslední chvíli seženete stůl v opravdu dobrém podniku.

Býk

Do toho, čemu nerozumíte a čím nemáte zkušenosti, se nahnat nenechte. Na ty, kteří vás budou přesvědčovat, že to nic není, dát prostě nesmíte.

Blíženci

To, co chcete a potřebujete vyřešit, musíte vzít od základů. Kosmetickou úpravou, kterou jste měli původně v úmyslu, naděláte víc škody než užitku.

Rak

S přípravami na zítřek to nepřehánějte. Když vytvoříte zhruba polovinu lahůdek, které jste původně chtěli udělat, bude to ještě víc, než akorát.

Lev

Celé dopoledne poctivě vymýšlíte něco, čím zítra překvapíte své hosty. Dá vám to sice trochu práce, ale to, na co přijdete, bude naprosto dokonalé!

Panna

Potřebujete lehké jídlo a spoustu pohybu na zdravém vzduchu. Kdyby to šlo, vyrazte si na běžkách nebo na ostrou procházku. Velice vám to prospěje.

Váhy

Člověk, který se o vás zajímá, se nedá odradit. Čím více mu vysvětlujete, že u vás nemá šanci, tím víc vás přemlouvá, abyste názor na něj změnili.

Štír

Než vyrazíte na cestu, ujistěte se, zda nemáte v krvi ani stopu alkoholu. Kdybyste měli, byl by z toho velký průšvih a navíc třeba i zadržený řidičák.

Střelec

Pokud jdete někam na party, čekejte, že to bude divoké. Pro jistotu se oblečte tak, abyste nelitovali, kdyby váš outfit přišel náhodou k úhoně.

Kozoroh

Je potřeba, abyste co nejvíce odpočívali. Nahlas sice můžete říkat, že zítra nikam nejdete a půjdete spát před půlnocí, ale vaši přátelé to vidí jinak.

Vodnář

Míchejte pomazánky a pečte domácí veky. Když do akce zapojíte i děti, bude z toho velice příjemné odpoledne, které zásadně posílí rodinné vazby.

Ryby

Místo deseti pomazánek udělejte jednu. Kdybyste se na pomazánky vykašlali a udělali místo ní kotel zelňačky nebo podobné polévky, bude to ještě lepší.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA