Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 20. den (21.1.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zatmění varuje! Pokud vám do cesty postaví člověka, který vás na první pohled zaujme, přemýšlejte. Stojí vám pár fantastických chvil za zničený život?

Býk

Sotva vyřešíte jeden problém, spadne vám na hlavu druhý. Jindy byste se kvůli tomu možná i rozčilovali, ale teď se začnete celé záležitosti smát.

Blíženci

Vzhledem k zatmění, které dnes ve vašem komunikačním sektoru probíhá, si hlídejte každé slovo. Čím méně budete mluvit, tím lepší to pro vás bude.

Rak

Neztrácejte čas na to, co není podstatné. Zejména kolem poledne, kdy vrcholí kvadratura mezi Marsem a Saturnem, hlídejte každé své slovo a každý pohled.

Lev

Podstatnou část dne strávíte hledáním nějaké důležité maličkosti. Najdete ji až večer na místě, které jste předtím minimálně dvakrát prohlédli.

Panna

Počítejte se zásadní změnou svého postoje k tomu, co se kolem vás děje. Až dosud jste byli pasivní, ale přejímáte běh událostí do svých rukou.

Váhy

Zejména kolem poledne seďte. Nepouštějte se do žádné aktivity, která by mohla vést k úrazu. Veškerou fyzickou práci nechte jiným. Sami jen raďte.

Štír

Atmosféra, která panuje v práci, vás nesmí rozhodit. Dělejte si svoje a na to, co se děje kolem, se neohlížejte. Doma to naštěstí bude daleko lepší.

Střelec

To, že máte pocit, že vám nikdo nerozumí a nikdo vás nechápe, je při dnešním zatmění normální. Zítra se naštěstí všechno vrátí do starých kolejí.

Kozoroh

Úvahy o tom, co děláte špatně, jsou vyloženě kontraproduktivní. Raději si je odpusťte. Zbavovaly by vás energie, kterou budete dnes ještě potřebovat.

Vodnář

Zatmění ve vašem partnerském sektoru vás nerozhodí. Pod jeho vlivem se konečně dostáváte do stavu, kdy špatné stránky svého partnera prostě nevidíte.

Ryby

Hlavně si nelžete v tom, co se týká citů. Pokud máte pocit, že se někdo z lásky k vám změní a vzdá se svých zlozvyků, je to z vaší strany zásadní omyl.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA