Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 18. den (19.1.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nebezpečí rychlého a nepromyšleného rozhodnutí je značné. Naštěstí se dokážete v pravý čas zastavit, všechno promyslet a až pak pokračovat dále.

Býk

Narazíte na člověka, kterého sice skoro neznáte, ale který na vás bude přesto protivný. Nehádejte se s ním. K ničemu dobrému by to nevedlo.

Blíženci

Na lidi, kteří mají potřebu pospíchat, nedejte. Po svých životních zkušenostech víte, že se při spěchu nadělají chyby, které se pak těžko napravují.

Rak

Dopoledne je domácí situace hodně divoká. Pokud se nechcete hádat, bude lepší, když ještě ráno vypadnete z domu a vrátíte se až těsně před polednem.

Lev

Váš smysl pro humor nijak zvlášť nezabere. Zejména dopoledne na něj budou lidé z vašeho okolí reagovat naprosto jinak, než jste byli dosud zvyklí.

Panna

S péčí o domácnost to nepřehánějte. Kdybyste se zeptali partnera, dozvíte se, že ocení vaši pozornost podstatně víc, než sebelépe uklizené pokoje.

Váhy

Vliv kvadratury mezi Sluncem a Uranem zvládnete bez problémů. Je jen potřeba, abyste si nenechali vnutit nic, co nechcete a po čem ani netoužíte.

Štír

Člověka, s kterým jdete na to, co byste sami označili za nezávaznou procházku, si dobře prohlédněte. Vy to vážně brát nemusíte, ale on to vážně bere.

Střelec

Než se začnete snažit o něco, co se zvládnout nedá, přemýšlejte, co budete dělat, kdybyste náhodou uspěli. Pak by se vám to mohlo třeba i podařit.

Kozoroh

Vůbec se nepoznáváte! Pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Uranem máte sklon riskovat i tam, kde jste obvykle opatrní. Navíc se vám to velice zamlouvá.

Vodnář

Práce máte podstatně víc, než by se vám líbilo. Může vás však potěšit, že vám půjde skvěle od ruky tak, abyste do večera měli všechno podstatné hotovo.

Ryby

Krásný den, následovaný ještě krásnějším večerem. Navíc se můžete těšit na chápavého partnera. Rychle mu dojde, co potřebujete a taky to pro vás udělá.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA