Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 11. den (12.1.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nenechte si namluvit, že se do něčeho nemáte pouštět, protože vám to stejně nepůjde. Po prvním pokusu zjistíte, že je to lehčí, než jste si mysleli.

Býk

Čekejte den, zasvěcený sportu a tělesnému pohybu. Vy byste se bez podobných radovánek i obešli, ale vaše akční rodina vám moc klidu nedopřeje.

Blíženci

Luna v Beranu aktivuje vaše kamarády. Pokud jste chtěli zůstat doma a něco si přečíst, netěšte se. Vtrhnou k vám s razancí vichřice a odvlečou vás ven.

Rak

Když si uvědomíte, jak moc jste včera riskovali, bude vám běhat mráz po zádech. Dnes vás však potěší zprávy, jež dokazují, že riziko stoprocentně vyšlo!

Lev

Opět se přesvědčíte, že pro toho pravého člověka jste ti nejlepší. Je jen potřeba, abyste jeho slova přijali jako fakt a moc o nich nepochybovali.

Panna

Odložte plnění pravidelných sobotních úkolů na jindy a někam si vyrazte. Čerstvý vzduch v kombinaci se zimní přírodou na vás působí vyloženě blahodárně!

Váhy

Překvapení, které si pro vás kamarádi vymysleli, se jim moc nepodaří. Musíte se však překonat a tvářit se tak, jako by se plnilo vaše vroucí přání!

Štír

Trocha sportu vám v žádném případě nezaškodí. Uděláte dobře, když doma pohledáte brusle a půjdete je vyzkoušet. Nebojte se, ještě jste to nezapomněli!

Střelec

Trocha kultury, kterou absolvujete spolu s rodinou, si skvěle užijete. Navíc budete mít spoust zajímavých témat, o nichž si budete moci popovídat.

Kozoroh

Čas, který věnujete přátelům a řešení jejich trablů, není v žádném případě časem ztraceným. Když kamarádi řeknou, že jste je zachránili, mají pravdu.

Vodnář

Když už nemůžete říct plnou pravdu, chovejte se rozumně. Vyjádřete se větou holou a hlavně to moc nerozebírejte. Zbytečně byste se do toho zamotali.

Ryby

Luna z Berana ohrožuje vaše finance. Dávejte si pozor na hotovost. Kdybyste dnes nic nekupovali a tedy nemuseli platit, bude to nejbezpečnější.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA