Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 22. den (23.1.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, co vypadá jako zdánlivě náhodné setkání, může být něco naprosto jiného. V každém případě počítejte s tím, že náhodě někdo hodně aktivně pomohl.

Býk

Kolem poledne si dávejte pozor na lidi, kteří vás začnou nespravedlivě obviňovat. Když jim to dovolíte, usoudí, že se tak mohou chovat i nadále.

Blíženci

V práci počítejte se zvýšeným dohledem nebo rovnou s kontrolami. Naštěstí máte všechno v pořádku. Bude to nepříjemné, ale zase to proběhne rychle.

Rak

Když se někdo tváří nechápavě, je zbytečné, abyste mu svá slova znovu opakovali. Je jasné, že vás ušima sice poslouchá, ale chápat vás nechce.

Lev

S pravdou zacházejte rozumně. Když někomu prozradíte podrobnosti ze svého dřívějšího života, získá nad vaším životem větší moc, než je rozumné.

Panna

Vaše pracovní výkonnost stále stoupá. Práce vás navíc baví. Přesto si dejte pozor, abyste tím, co zvládáte, své kolegy zbytečně nerozčilovali.

Váhy

V poledne si dávejte pozor na zbytečné spory. Řekli byste sice pravdu, ale taky byste se svým činem shodili před člověkem, na němž vám moc záleží.

Štír

Žádné nové výzvy už nepřijímejte. Ve vašem případě by to byl jen zbytečný stres. Když uděláte pořádně to, co máte, bude to naprosto dostačující.

Střelec

K lidem, kteří vám vysvětlují, že něco nezvládnou, přistupujte s rezervou. Kdyby jenom trochu chtěli, zvládli by to stejně dobře jako kdokoli jiný.

Kozoroh

Kolem poledne si dávejte pozor na pusu. Při kvadratuře mezi Merkurem a Uranem můžete nevinnému člověku vynadat za něco, za co v žádném směru nemůže.

Vodnář

Jakékoli radikální řešení pracovních záležitostí je vám proti srsti. Velice dobře si vzpomínáte na momenty, kdy jste to udělali a pak toho litovali.

Ryby

Počítejte s miláčkem, který je naštvaný, i když objektivně nemá proč. Dosud jste k němu byli tolerantní, ale teď je vám jasné, že se ozvat musíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA