Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 98. den (9.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když vám v práci něco nevyjde, nedělejte kolem toho zbytečné drama. Vy jste udělali všechno, co se dalo. Za to, že to nevyšlo, může zásah vyšší moci.

Býk

V situaci, ve které jste se ocitli, není žádná stoprocentní rada. Naštěstí váš instinkt funguje. Z nabízených možností vyberete bezchybně tu nejlepší.

Blíženci

Při Luně ve svém znamení musíte mluvit ještě víc, než jste zvyklí. Ať se ve vašem okolí stane cokoli, bude chtít každý vědět, co si o tom myslíte.

Rak

Neustále se ženete do naprosto zbytečných potíží. Kdybyste nechali okolní svět takový, jaký je, a nesnažili se ho pořád vylepšovat, bude to lepší.

Lev

Představa, že někomu ustoupíte a on to ocení, se ukáže jako pořádně naivní. Pokud chcete, aby si vás člověk této kategorie vážil, musíte být tvrdí.

Panna

Dopoledne je atmosféra v práci vyloženě bouřlivá. Vy si naštěstí můžete vybrat, zda se budete hádat, nebo zda budete předstírat, že vás to nezajímá.

Váhy

Kromě toho, co dělat musíte, je ještě spousta věcí, které dělat chcete. Výsledkem je večer, kdy jste unavení, ale s výsledky svého snažení spokojení.

Štír

Bude se mluvit podstatně víc, než je zdrávo. Zejména v práci musíte trpělivě poslouchat řeči, které nemají žádný smysl a jen vás zdržují od práce.

Střelec

Když miláček začne nadávat, nerozčilujte se. Čím soustředěněji ho budete poslouchat, tím větší je šance, že se brzy vyřádí a k vám domů se vrátí klid.

Kozoroh

Počítejte s tím, že v práci musíte hodně mluvit. Bude dobře, když si hned ráno nachystáte pro zdůvodnění svých názorů naprosto neprůstřelné argumenty.

Vodnář

O svého partnera se bát nemusíte. Je sice pravda, že se kolem něj točí spousta ctitelů, ale to roli nehraje. Na nikoho jiného než na vás ani nepomyslí.

Ryby

Při Luně v Blížencích se máte sklon hádat i kvůli tomu, co si to ani trochu nezaslouží. Zkuste méně mluvit a více poslouchat. Bude to pro vás lepší.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA