Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 99. den (10.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Stacionární Jupiter vás nutí, abyste přehodnotili letošní plány na dovolenou. Pochopíte, že nastal čas, kdy si můžete splnit svůj odvážný sen.

Býk

Při konjunkci Venuše s Neptunem se můžete těšit na lásku, která konečně probíhá podle vašich představ. Jde o štěstí, na které se vám vyplatí počkat.

Blíženci

Veškerou aktivitu dopřejte partnerovi. Sami jen tiše z povzdálí dohlížejte, aby neudělal zbytečné chyby tam, kde by se jim mohl bez potíží vyhnout.

Rak

Odpoledne se vám s partnerem podaří mluvit o spoustě důležitých věcí. Večer pak můžete zkonstatovat, že mezi vámi už žádné problémy nezůstaly.

Lev

Stacionární Jupiter ve vašem sektoru lásky se opravdu snaží. Postaví vám do cesty člověka, který vám dává najevo, že vaši životní cestu zasype zlatem.

Panna

Odpoledne využijte energii sextilu mezi Merkurem a Plutem. Rozhodnutí, která vás napadnou, jsou téměř geniální. Musíte si je ale umět obhájit.

Váhy

Domluva, kterou v práci navrhnete, je velice rozumná. Kdyby se na ní kolegové domluvili, byla by pracovní atmosféra rázem podstatně příjemnější.

Štír

Při konjunkci mezi Venuší a Neptunem se můžete zamilovat způsobem, který jste dosud nepoznal. Pak spálíte všechny mosty a půjdete za svým štěstím.

Střelec

Při konjunkci mezi Venuší a Neptunem nové vztahy nenavazujte. Mohli byste se zamilovat do člověka, který o lásce umí mluvit, ale milovat nedokáže.

Kozoroh

Když zjistíte, že vám někdo potají poskytuje protekci, nepřemýšlejte, kdo to je a proč to dělá. V pravý čas se všechno důležité určitě dozvíte.

Vodnář

Nápady, které přijdou v podvečer, jsou naprosto dokonalé. Pochopíte to ve chvíli, kdy se s nimi svěříte partnerovi a on vám s jásotem padne kolem krku.

Ryby

Do věcí, ve kterých se nevyznáte, se raději nepouštějte. Je zbytečné, abyste se vystavovali posměchu někoho, komu odvaha na rozdíl od vás chybí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA