Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 227. den (16.8.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

K tomu, o čem se lidé kolem vás hádají, se raději nevyjadřujte. Kdybyste to okomentovali, naštvali by se a s veškerou energií by se spojili proto vám.

Býk

Hlavně večer si dávejte pozor na silnici. Vy sice můžete jezdit naprosto předpisově, ale bláznů, kteří popíchají a riskují, bude víc než dost.

Blíženci

Nad sliby, které dnes dostanete, klidně mávněte rukou. Dotyčný je sice může myslet vážně, ale situace se vyvine tak, že je nakonec splnit nedokáže.

Rak

Kvadratura mezi Merkurem a Uranem se vás naštěstí netýká. Přesto si dávejte pozor na lidi, kteří provokují jen proto, že jinak nemají co dělat.

Lev

Kvadratura mezi Merkurem a Uranem patří k těm opravdu náročným. Pod jejím vlivem se máte tendence nejdříve rozčilit a pak se za svá slova omlouvat.

Panna

Luna ve vašem partnerském sektoru zásadně změní program, co jste měli v plánu. Miláček přijde s požadavky, které jsou rozumné a které musíte splnit.

Váhy

Luna v Rybách vám přinese spoustu práce navíc. Udělejte ji, ale nezapomeňte nadřízenému vysvětlit, že jste tento náročný úkol splnili právě vy.

Štír

Dávejte si pozor na pusu! Při kvadratuře mezi Merkurem a Uranem můžete říct něco, co vás sice bude vzápětí hodně mrzet, ale co se zpátky už vzít nedá.

Střelec

Při Luně v Rybách si dávejte pozor na kombinaci kamarádů a alkoholu. Hrozí, že se v dobré společnosti rozsedíte tak, že domů dorazíte hodně pozdě.

Kozoroh

Je potřeba, abyste s dorůstajícími dětmi udržovali stálý kontakt. Budou mít sice pocit, že se zajímáte o to, po čem vám nic není, ale vy se nesmíte dát.

Vodnář

Jsou plány, které byste měli ještě revidovat. Když vám něco z toho, co jste dosud prosazovali, začne připadat nerozumné, rychle z toho vycouvejte.

Ryby

Jsou věci, s nimiž byste měli počkat. Týká se to zejména dávání ultimát všeho druhu. Když je dáváte, musíte si uvědomit, že je taky musíte dodržet.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA