Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 228. den (17.8.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Počítejte s vlivem Luny z Ryb a s tím, že všichni budou přecitlivělí. Než se rozhodnete, že si z někoho budete dělat legraci, dobře si to rozmyslete.

Býk

Díky kamarádům se dozvíte o zajímavé pracovní možnosti. O změně práce jste sice dosud neuvažovali, ale teď si říkáte, že tam zkusíte alespoň zavolat.

Blíženci

Počítejte s tím, že dnes mohou citlivě reagovat i lidé, kteří se jindy chovají naprosto normálně. Když se něco takového stane, raději to nekomentujte.

Rak

Při nakupování musíte přemýšlet. Když po návratu domů zjistíte, že jste si koupili třetí prací prášek k těm dvěma, co už máte, budete naštvaní.

Lev

Při Luně v Rybách si dávejte pozor na alkohol. Nejde o to, že byste pod jeho vlivem zbytečně riskovali, ale o to, že byste mluvili víc, než je zdrávo.

Panna

To, co večer ve společnosti uslyšíte, neberte vážně. Luna je v konjunkci s Neptunem a vytváří atmosféru, ve které se mají lidé sklon zbytečně chlubit.

Váhy

Pocit, že jsou dnes všichni nějací přecitlivělí, vás pronásleduje od rána do večera. Pomalu nevíte, jak máte mluvit, abyste zbytečně nenarazili.

Štír

Luna v Rybách se vám postará o romantickou náladu. Konečně pochopíte, že miláček, který vám vysvětluje, že život není jenom o práci, má pravdu.

Střelec

Nálady svého partnera nepodceňujte! Může vám sice připadat, že všechno až zbytečně moc prožívá, ale musíte mít rozum a neříkat mu to nahlas.

Kozoroh

Jakmile vám někdo začne vysvětlovat to, co podle jeho názoru musíte dělat, naštvete se. Neměli byste raději přemýšlet, zda nemá náhodou pravdu?

Vodnář

Než začnete nahlas mluvit o tom, co byste si opravdu vroucně přáli, dobře si to rozmyslete. To, po čem dnes intenzivně zatoužíte, se má tendenci splnit!

Ryby

Nesnažte se násilím popohánět dopředu to, co utkvělo v místě. Ze zkušeností přece víte, že to, co si dává načas, dopadne nakonec lépe, než jste čekali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA