Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 283. den (11.10.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Představa partnera, který se s vámi podělí o denní starosti, se může velice rychle naplnit. Je jen potřeba, abyste mu přesně řekli, co potřebujete.

Býk

Udělejte si čas na alespoň některé životní radosti! Když k tomu dokážete přimět i partnera, užijete si opravdu krásný a neopakovatelný začátek víkendu.

Blíženci

I vy si občas zasloužíte pátek, kdy nikam nejdete a kdy se jenom povalujete. Partner bude moc rád, že konečně přišel večer, který si užijete spolu.

Rak

Kvadratura Luny s Jupiterem vás žene do neskutečných výkonů. Hrozí, že budete přes den dokazovat, že na to máte, tak, abyste večer padli vysílením.

Lev

Kvadratura mezi Lunou a Jupiterem šetření moc nepřeje. Pokud nechcete mít večer pocit, že jste utráceli za totální nesmysly, nechte raději kartu doma!

Panna

Chyby, které děláte, naštěstí patří k těm, co se dají opravit. Když o tom, co se vám nepodařilo, nebudete mluvit, nikdo si toho ani nepovšimne.

Váhy

To, že za sebou máte náročný pracovní týden, pro vás nic neznamená. Místo o odpočinku přemýšlíte o tom, jak vytáhnout večere kamarády někam ven.

Štír

Den bude dost pracovní, ale večer vám všechno vynahradí. Užijete si společnost svého partnera a domácí pohodu, kterou jste už hodně dlouho nezažili.

Střelec

Dopoledne, kdy je Luna v kvadratuře s Jupiterem, si dejte pozor na to, za co utrácíte. Máte sklon kupovat drahé nesmysly a pak toho upřímně litovat.

Kozoroh

Máte se na co těšit. Budete ve skvělé náladě. Nejvíc na tom vydělají vaše děti. Nad jejich školními výsledky mávnete rukou a necháte je bez komentáře.

Vodnář

Ráno si sepište seznam toho, co přes den musíte zařídit a kam byste měli zavolat. Důležitých věcí je tolik, že byste klidně mohli na něco zapomenout.

Ryby

Dopoledne si dávejte pozor na zbytečné utrácení. Peníze, které byste vydali za nesmysly, budete ještě během odpoledne potřebovat na důležité věci.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA