Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 284. den (12.10.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna ve vašem znamení vás nabíjí neskutečným množstvím energie. Vám se to líbí, ale partner, kterému nedopřejete chvíli klidu, s tím má potíže.

Býk

Patříte k lidem, kteří před sebou potřebují mít neustále nějaký cíl. Dnes se však mírněte. Hrozí, že si ukousnete kus, který pak nedokážete zvládnout.

Blíženci

Sobota se rýsuje vyloženě skvěle. Dokonce i rodinné akce budou vynikající. Hlídat musíte jen děti, které mají tendenci k drobným úrazům.

Rak

Na všech akcích hlídejte zejména menší děti. Při Luně v Beranu mají sklon dokazovat, co všechno zvládnou, a přijit tak ke zcela zbytečným úrazům.

Lev

Svým příbuzným můžete jejich nápady rozmlouvat, ale zakázat jim je nedokážete. Vy sice přesně víte, že se ženou do rizikové akce, ale oni to nechápou...

Panna

Nenápadně zkontrolujte finanční hospodaření svých i partnerových rodičů. Hrozí, že naletí někomu, kdo umí pěkně mluvit a kdo na nich hodlá vydělat.

Váhy

Člověk, s nímž jste se včera seznámili, kuje železo, dokud je žhavé. Zavolá vám hned ráno. Navíc si na co nejbližší dobu vyžádá další schůzku!

Štír

Při Luně v Beranu vás čeká spousta práce. Navíc můžete čekat, že vám zavolají rodiče a budou chtít, abyste část prací na zahradě udělali i za ně.

Střelec

Luna v Beranu vás nabije energií! Rozhodnete se, že konečně obrátíte svůj život k lepšímu a taky na tom začnete hned a bez váhání usilovně pracovat.

Kozoroh

Pocit, že jsou věci, které nezvládáte, si nepřipouštějte. Spíše si uvědomte, že se ještě nenarodil člověk, který by zvládl to, co po sobě vyžadujete.

Vodnář

Nehledejte omluvu pro člověka, který se k vám chová nehezky. Taky si uvědomte, že se nezmění. Bude lepší, když styky s ním co nejdříve přerušíte.

Ryby

To, že se v někom zklamete, berte jako cennou životní lekci. Rychle pochopíte, že je dobře, že tato situace nastala v době, kdy ještě o nic nešlo.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA