Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 319. den (16.11.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vaši přátelé si bez vás sobotu neumí představit. Vám se však kupodivu nikam nechce. Vymyslíte si rozumnou výmluvu a rozhodnete se, že zůstanete doma.

Býk

Do Vánoc je sice ještě daleko, ale to ve vašem případě roli nehraje. Vytáhnete recepty po babičce, natlučete koření a začnete vyrábět těsto na perníky.

Blíženci

Při Luně v Raku se doma raději nehádejte. Dozvěděli byste se, že si nevážíte tepla domova. Pravda to sice není, ale to partnerovi nevysvětlíte.

Rak

Trvejte na dodržování pravidel, které jste doma nastavili. Můžete se sice dozvědět, že jste rodiče jako z minulého století, ale to vám může být jedno.

Lev

Patříte k lidem, kteří bez problémů zvládnou každou situaci. Neodbytného ctitele odmítnete vlídně, ale tak, aby pochopil, že to myslíte vážně.

Panna

Všechno je vyrovnané a krásné. Ať sáhnete na cokoli, podaří se vám to až neskutečně. Slušně se bude chovat dokonce i tchyně, což je skoro zázrak.

Váhy

Opravdu nevíte, zda se věnovat rodině, nebo zda se ponořit do materiálů, které jste si přinesli z práce. Ať uděláte cokoli, spokojení stejně nebudete.

Štír

Moc dobře vám udělá voda ve všech podobách. Co kdybyste sebrali partnera i děti a všichni si vyrazili na návštěvu nejbližšího vodního světa.

Střelec

Ukažte, že jste dobří, ale zbytečně se nepředvádějte. To, že nemáte s financemi problém, nedokazujte tím, že budete chtít platit za celou hospodu.

Kozoroh

To, že je vám někdo protivný, ještě neznamená, že si s ním nemůžete něco začít. Protivný vám sice bude dál, ale erotická přitažlivost to převáží.

Vodnář

Když přijde miláček s tím, že byste si měli udělat pořádek ve sklepě, raději neoponujte. Partner se rozhodl a vy s jeho rozhodnutím nepohnete.

Ryby

V lásce netaktizujte. Zejména večer hrozí, že si miláček vaše slova a jednání vyloží jinak, než jste je mínili. Nedorozumění by bylo dost zásadní.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA