Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 49. den (19.2.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Veškerá pracovní jednání dopadnou naprosto skvěle. Konečně si vychutnáte chvíli, kdy vaši práci pozitivně zhodnotí člověk, jehož uznáváte jako autoritu.

Býk

Vstup Slunce do Ryb vnímáte vyloženě pozitivně. Konečně můžete s lidmi kolem sebe mluvit normálně a nepřemýšlet, jak si máte jejich slova vyložit.

Blíženci

Na to, co máte dnes zvládnout, potřebujete enormní množství energie. Právě proto byste měli mít při ruce sušené ovoce, kterým si ji můžete dodávat.

Rak

Ranní vstup Slunce do Ryb uvítáte s nadšením. Navíc už během dopoledne zjistíte, že se vaše finanční záležitosti hnuly z místa a jsou na dobré cestě.

Lev

Luna v Kozorohu vám zajistí práci navíc. Naštěstí jde o něco, co sice není dvakrát příjemné, ale co při troše soustředěnosti dokážete dobře zvládnout.

Panna

Vstup Slunce do vašeho partnerského sektoru vám přinese samé pozitivní změny. Pochopíte, že s partnerem nejste ty a já, ale že jste vytvořili my.

Váhy

Když se s někým nedokážete za žádnou cenu domluvit, pozvěte ho na kávu. Opět se potvrdí, že v klidu a u něčeho sladkého se lidé domluví daleko lépe.

Štír

Vstup Slunce do Ryb na vás působí neskutečně pozitivně. Denní záležitosti se vyřeší a vy se konečně můžete začít věnovat tomu, co vám dělá radost.

Střelec

Vstup Slunce do Ryb trochu zkomplikuje vaše rodinné vztahy. Vy se sice hádat nechcete, ale vždycky se najde někdo, kdo vás k tomu nakonec přiměje.

Kozoroh

Pocit, že se vám život tak trochu vymknul z rukou, je velice intenzivní. Zejména děti si dělají, co chtějí, a na nic se vás zbytečně nevyptávají.

Vodnář

Úvahy o tom, zda si máte nebo nemáte něco koupit, vás jen zdržují. Dobře víte, že dnes ještě váháte, ale už zítra do toho půjdete s plným nasazením!

Ryby

Vstup Slunce do vašeho znamení vybízí k životnímu restartu. Bez zbytečných slz se rozlučte s tím, co bylo, a soustřeďte se na to, co přinese budoucnost.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA