Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 70. den (11.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Je potřeba, abyste se chovali sebejistě a tak, aby o vás nikdo nepochyboval. To, co cítíte ve skutečnosti a s čím se potýkáte, je naprosto druhořadé.

Býk

Člověka, který se prosazuje na váš úkor, musíte energicky zarazit. Pokud mu dovolíte, aby měl pocit, že nad vámi zvítězil, už se s ním nedomluvíte.

Blíženci

Při Luně ve Vahách myslíte na soukromí a na to, jak si urovnat vztahy, podstatně víc, než na práci. Naštěstí není kolem nikdo, kdo by to zaregistroval.

Rak

Sextil mezi Sluncem a Jupiterem vám dává skvělé šance. Konečně se dočkáte chvíle, kdy na vás miláček bude pyšný a kdy to dokonce řekne i nahlas.

Lev

Pokud se máte rozumně a hlavně správně rozhodnout, musíte mít dost času, abyste zvážili všechny možnosti. Dnes je však čas právě to, čeho máte málo.

Panna

Sextil mezi Sluncem a Jupiterem vám dává šanci na zásadní vylepšení vašeho partnerského vztahu. Uznejte, že má partner pravdu a uvidíte, co to udělá!

Váhy

Čekejte den se spoustou práce. Navíc budete muset všechno, co a proč děláte do podrobna vysvětlovat nejen svému nadřízenému, ale i všem kolegům.

Štír

Už dnes začínáte plánovat akce, které proběhnou ve vrcholném létě. Začněte obvolávat kamarády a sestavovat seznam lidí, kteří se akce zúčastní!

Střelec

Občas máte pocit, že štěstí vyhledává všechny ostatní, ale vám se vyhýbá. Dnes však zjistíte, že ani vy si v tomto ohledu nemáte na co stěžovat.

Kozoroh

Při sextilu mezi Sluncem a Jupiterem můžete bez obav a plným právem počítat se štěstím. Obvykle sice riziko moc rádi nemáte, ale dnes určitě vyjde!

Vodnář

Odpoledne, kdy bude Luna ve Vahách, musíte na ostatní lidi zapůsobit co nejlépe. Myšlenky na to, že na něčem takovém nezáleží, energicky zažeňte.

Ryby

Nabídku, se kterou přijdou kamarádi, byste měli důkladně zvážit. Musíte si vybrat, zda vám víc náleží na volném čase nebo na finančních perspektivách.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA