Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 71. den (12.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Věnujte větší pozornost tomu, co vám říká váš partner. Na první pohled to může vypadat, jako by si dělal legraci, ale on si ji opravdu nedělá.

Býk

Podívejte se do diáře! Je docela možné, že zjistíte, že máte o víkendu pracovní pohotovost nebo službu, na kterou jste mezitím stačili zapomenout.

Blíženci

Jedovaté poznámky vašeho partnera tolerovat nehodláte. Když nebudete reagovat na vlídné upozornění, zachováte se tak nevlídně, že se skoro rozpláče.

Rak

Pracovní zmatky neřešte. Kdybyste se do toho pustili, museli byste říct vlastnímu nadřízenému něco, co by se mu ani trochu nezamlouvalo.

Lev

Odpoledne, kdy je Luna ve Štíru, přemýšlejte o daních. Je nejvyšší čas, abyste si dali všechny papíry do pořádku a domluvili si schůzku s poradcem.

Panna

O tom, že byste lichotili někomu, kdo si to nezaslouží, ani neuvažujte. Mohli byste se o to snažit, ale každý by poznal, že to není upřímné.

Váhy

Návraty do minulosti jsou jen zbytečnou ztrátou času. Čím dříve si uvědomíte, že je potřeba, abyste se dívali do budoucnosti, tím to bude lepší!

Štír

Odpoledne, kdy bude Luna ve vašem znamení, se klidně hádejte. Na mysl vám přijdou argumenty, s jejichž pomocí dokážete, že pravdu máte přece jen vy.

Střelec

Zejména večer budete opravdu unavení. Naštěstí máte kolem sebe lidi, kteří to mlčky vezmou na vědomí a které ani nenapadne, aby vás nutili do aktivity.

Kozoroh

Odpoledne přijdou kamarádi s pozváním a s překvapením. Když je vyslechnete, bude vám jasné, že vaše představa klidného víkendu mizí v nenávratnu.

Vodnář

Na člověka, který vás cíleně a schválně rozčiluje, musíte reagovat s přehledem a úsměvem. Když se necháte vyprovokovat, necháte ho nad sebou zvítězit.

Ryby

Diskuse, které vedete s partnerem, vám poskytnou spoustu témat k přemýšlení. Uvažujete, zda člověka, se kterým žijete, znáte tak dobře, jak si myslíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA