Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 144. den (24.5.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Tomu, co uslyšíte, raději moc nevěřte. Později zjistíte, že základ informace byl reálný, ale že se na něj nabalila spousta toho, co pravda není.

Býk

Rodinná party proběhne k vaší spokojenosti v klidu a v pohodě. Navíc je na ní daleko méně lidí, než obvykle. Vy si ji užijete krásně a beze stresu.

Blíženci

Když chcete vzpomínat, zabývejte se tím, co bylo ve vaší minulosti krásné. Pokud začnete oživovat to, co bylo negativní, k ničemu dobrému to nebude.

Rak

Když po vás děti něco chtějí, využijí k tomu všechny možné argumenty. Občas nebudete dokonce vědět, zda to, co říkají, myslí opravdu vážně.

Lev

Úvahy o tom, kam v létě pojedete, jsou zbytečnou ztrátou času. Zatím se rozhodovat nemůžete, protože nevíte, jak se situace nakonec ustálí.

Panna

Když se vám něco z toho, co uslyšíte, nezdá, raději tomu nevěřte. Je pravděpodobné, že už večer zjistíte, že vaše intuice měla zase jednou pravdu.

Váhy

To, zda neděle proběhne v klidu a v pohodě, je ve vašich rukou. I kdyby se ostatní chtěli hádat, vy si musíte zachovat chladnou hlavu a hádce zabránit.

Štír

Jsou věci, s nimiž si sami poradit nedokážete. Kdybyste se překonali do té míry, že byste požádali o radu někoho, kdo to umí, bylo by to rázem lepší.

Střelec

Máte chuť porušit veškeré pokyny zdravé výživy, které jste dosud bez problémů dodržovali. Máte intenzivní chuť přesně na to, co byste jíst neměli!

Kozoroh

Pokud vás čeká nějaká oslava, bude to náročné. Vy trváte na dodržování všech doporučených postupů, zatímco vaše lehkomyslné okolí to vážně nebere.

Vodnář

Krásné ráno vystřídá dost napjaté dopoledne. Vy zjistíte, že vám miláček řekl něco, co nebyla tak úplně pravda. Naštvete se a ani to nebudete skrývat.

Ryby

Smiřte se s tím, že váš partner nemůže být dokonalý. Jako plus byste měli vzít už to, že se snaží a že na sobě konečně začal pracovat. Je to úspěch!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA