Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 201. den (20.7.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Člověka, který má pocit, že vámi může dle vlastního uvážení manipulovat, upozorněte, že situace pro něj zdaleka tak růžová není. Bude nemile překvapený!

Býk

Člověk, který se rozhodne, že se vůči vám vymezí, se se zlou potáže. Netuší, že jste se právě rozhodli, že nikomu nedovolíte, aby vám mluvil do života.

Blíženci

S člověkem, který se s vámi nechce bavit a tváří se povzneseně, neztrácejte zbytečně čas. V rámci možností se zdvořile rozlučte a jděte si po svém.

Rak

Už druhé novoluní ve vašem znamení vám dává ještě jednu zásadní šanci. Pokud máte pocit, že jste něco nezvládli tak, jak jste chtěli, pokuste se znovu.

Lev

Jde o den, kdy musíte být trpěliví. Pocit, že jste na startu a výstřel pořád nezaznívá, je hodně nepříjemný. Vy však naštěstí neztrácíte naději.

Panna

To, že vás někdo miluje, ještě neznamená, že bude plnit každé vaše přání. Vy byste naopak měli na rozumnou míru omezit požadavky, které na něj máte.

Váhy

Druhé novoluní v Raku přinese na pořad dne ještě jednou to, co jste na konci června v práci odmítli. Tentokrát je však situace daleko složitější.

Štír

Luna v Raku vás žene do světa. Dosud jste o tom, že byste část kariéry prožili v zahraničí, neuvažovali, ale teď si říkáte, že to vlastně není špatné.

Střelec

Než se rozhodnete, že někomu s něčím komplikovaným pomůžete, domluvte si podmínky. Předem počítejte s tím, že vás to bude stát jak peníze, tak i čas.

Kozoroh

Na lidi, kteří vám neustále připomínají vaše povinnosti, jste velice alergičtí. Potíž je však v tom, že jim to nemůžete vpálit přímo do očí.

Vodnář

Především si přiznejte, že i vy máte nárok na únavu. V další etapě řekněte doma všem, že uděláte jen to, co je naprosto nutné pro život. Ostatní počká.

Ryby

Novoluní ve vašem sektoru lásky a romantiky patří k těm opravdu skvělým. Konečně pochopíte, jak jednat s partnerem tak, aby se zbytečně nerozčiloval.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA