Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 216. den (4.8.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

O svá práva bojujte způsobem, který je sice energický, ale zároveň se mu nedá nic vytknout. Konfliktům se vyhněte. Nic dobrého by vám nepřinesly.

Býk

Doma počítejte s hádkami kvůli penězům. Váš miláček má dojem, že mu nic nedovolíte. Vy máte zase pocit, že ho musíte držet, aby neutrácel příliš.

Blíženci

Opravdu nechápete, proč dělá partner drama kvůli něčemu, co je podle vašeho názoru nepodstatné. Pro jistotu se ho na to však raději neptejte.

Rak

Dejte si pozor, kolik toho na sebe prozradíte. Při kvadratuře mezi Marsem a Jupiterem bude lepší, když se stáhnete do pozadí a mluvit raději nebudete.

Lev

Když se vaši pracovní kolegové hádají, vy se do toho nepleťte. Bude lepší, když se stáhnete do ústraní a budete se jejich výměnou názoru dobře bavit.

Panna

Udělejte si čas na fyzické aktivity. Když budete pořádně unavení, získáte odstup od aktuálních událostí. Tomu, co se děje, se budete jen smát.

Váhy

Lehké problémy, které máte, vyřešíte rychle a elegantně. Dokonce si za to vysloužíte pochvalu svého nadřízeného. Přizná, že on by to tak nedokázal.

Štír

Je vám jasné, že kdybyste se ke všemu nevyjadřovali, měli byste daleko klidnější život. Vy však kolem toho, co se děje, lhostejně chodit nedokážete.

Střelec

V práci si dávejte pozor! Při kvadratuře mezi Marsem a Jupiterem hrozí, že uděláte chybu, která by končila pokutou, nebo alespoň nepříjemnou výtkou.

Kozoroh

Vůbec se nepoznáváte! Pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Jupiterem máte sklon rozhazovat za naprosté nesmysly. I když se vám nechce, ovládat se musíte.

Vodnář

V pracovních sporech musíte tvrdě zastávat to, co jste říkali dosud. Je to sice možná netaktické, ale pokud chcete uspět, jinak to nepůjde.

Ryby

Práce na zahrádce nebo jiná podobná aktivita vám udělá vyloženě dobře. Zatímco ruce budou pracovat, bude hlava vymýšlet samí vynikající nápady.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA