Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 125. den (6.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na to, co se pro vás podle názoru ostatních hodí nebo nehodí, se neohlížejte. Chovejte se tak, jak vám to vyhovuje a jak je to pro vás užitečné.

Býk

Trigon mezi Venuší a Plutem vám dává odvahu, díky níž změníte své partnerské vztahy k lepšímu. Jednáte odvážně a získáváte vynikající výsledky!

Blíženci

Miláček, který po vás vyžaduje ujišťování o lásce a věrnosti, vás nejdříve překvapí a pak rozesměje. Opravdu nevidíte důvod, proč byste to dělali.

Rak

Trigon mezi Venuší a Plutem vám dává v lásce a ve vztazích vůbec odvahu. Pokud jste se dosud báli něco rozseknout, teď je vám jasné, že to jinak nejde.

Lev

Když potřebujete něco prosadit, zcela jistě se vám to podaří. Lidi kolem sebe svými argumenty přesvědčíte tak, aby uznali, že máte pravdu.

Panna

Trigon mezi Venuší a Plutem stabilizuje váš vztah. Dokážete se spolu domluvit i na tom, co pro vás dosud bylo stálým zdrojem napětí a pramenem střetů.

Váhy

Nic z toho, co se dnes děje, vás nerozhodí. Na většinu událostí jste se stihli dopředu připravit a předem jste se rozhodnout, jak na ně zareagujete.

Štír

Trigon mezi Venuší a Plutem zásadně změní vaše mezilidské vztahy. Pokud se rozhodnete pro nový vztah, dokážete se s tím starým energicky rozloučit.

Střelec

Mistrovsky dokážete využít všech šancí, které vám den přinese. Navíc si je umíte načasovat tak, aby vám zbyl večer, který můžete věnovat rodině.

Kozoroh

Trigon mezi Venuší a Plutem vám dává v lásce neskutečnou šanci. Konečně se objeví člověk, který ztělesňuje veškeré vaše sny a navíc vás ještě i miluje.

Vodnář

Kamarádům jejich problémy nevyřešíte, ale můžete se postarat, aby je snášeli lehčeji. Pomůžete jim tím víc, než si vůbec dokážete představit.

Ryby

Harmonická Luna vám ulehčuje navazování nových zajímavých vztahů. Pokud o ně stojíte, musíte to ale dát najevo tak, aby o vás nikdo nepochyboval.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA