Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 128. den (9.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Merkur, který časně ráno vstupuje do vašeho sektoru komunikace, vám garantujte skvělé nápady. S jejich uskutečněním však nesmíte ani chvíli otálet!

Býk

Venuše, která ráno opouští vaše znamení, vám v podstatě dělá radost. Váš rozbouřený citový život se vrací do normálu a vy budete mít zase klid.

Blíženci

Venuše, která se ráno dostává do vašeho znamení, vám zásadně ulehčí rozhodování. Konečně pochopíte, koho máte milovat a s kým máte spojit svůj život.

Rak

Venuše, jež se dostává do vašeho sektoru věcí skrytých, vám nabízí erotické dobrodružství. Naštěstí zapojíte rozum, zvážíte rizika a nabídku odmítnete.

Lev

Venuše, která se dostává do Blíženců, vám ulehčuje navazování mezilidských vztahů. S její pomocí se dokážete domluvit i se svými dosavadními odpůrci.

Panna

Venuše, která vstupuje do Blíženců, vás vybízí k přímému a otevřenému partnerskému jednání. Když vás bude miláček rozčilovat, klidně mu to řekněte.

Váhy

Venuše, která se dostává do Blíženců, dává vašemu vztahu nový pozitivní rozměr. Konečně si s miláčkem dokážete promluvit o všem, co vás zajímá i trápí!

Štír

Venuše opustila váš partnerský sektor, ale vám to vůbec nevadí. Konečně máte čas myslet i na něco jiného, než jsou miláčkovy neustálé výkyvy nálad.

Střelec

Moc dobře vám udělá všechno, co je spojeno s přírodou. Když vás partner pozve do botanické zahrady, neříkejte, že vás to nebaví, ale jděte se projít!

Kozoroh

Venuše, která vstupuje do Blíženců, vašeho miláčka spolehlivě rozpovídá. Konečně se dozvíte, proč se do vás zamiloval a proč toho dosud nelitoval.

Vodnář

Potíže můžete mít s rodiči. Mají pocit, že byste se jim měli věnovat daleko víc, než dosud. To, že na to nemáte tolik času, v úvahu vůbec neberou.

Ryby

Chovejte se velkoryseji, než obvykle. Když partner udělá chybu, zbytečně to nekomentujte. Nahlas nic neřekne, ale v hloubi duše vám bude pořádně vděčný.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA