Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 130. den (11.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Novoluní v Býku vás nádherně stabilizuje. Zbytečně se nerozčilujete, ale velice rozumně hodnotíte to, co se děje. Navíc správně reagujete na podněty.

Býk

Novoluní ve vlastním znamení vám dává šanci k životnímu restartu. Je jen potřeba, abyste se nebáli, ale nahlas řekli, že o něj opravdu stojíte.

Blíženci

Děje se spousta zajímavých věcí! S partnerem si dokážete své názory vyjasnit tak, aby se ani jeden z vás neurazil a oba jste byli spokojení.

Rak

Konečně pochopíte, jak a co máte platit. Trvalé příkazy si však dávejte dohromady pečlivě. Nebezpečí, že se spletete a peníze půjdou jinam, je značné.

Lev

Novoluní ve vašem sektoru profese má velice výrazný dopad. Čekejte nabídku práce, kvůli níž se musíte zúčastnit nějakého hodně náročného školení.

Panna

Novoluní v Býku vám poskytuje nové šance na kontakty se zahraničím. Pokud jste toužili po práci nebo studiu v cizině, máte konečně možnost!

Váhy

Potřebujete práci, při které budou ruce konat, a hlava bude řešit to, co je důležité. Večer pak zjistíte, že jste se bez problémů srovnali se životem.

Štír

Váš partnerský vztah posiluje a získává na obrátkách! Dokonce nahlas a bez mučení přiznáte, že váš životní druhu je zároveň vaše velká životní výhra.

Střelec

Úplňková Luna v Býku vás spolehlivě brzdí. Nejdříve budete naštvaní, ale pak pochopíte, že vás právě toto zpomalení zachránilo před průšvihem.

Kozoroh

Novoluní ve vašem sektoru lásky a romantiky vám vyloženě vylepší náladu. Konečně je jasné, že smůla v lásce skončila a vám se v ní vrací štěstí.

Vodnář

Rodinné pořádky, které jste až dosud dodržovali, vyžadují změnu. Využijte novoluní v sektoru rodiny, svolejte rodinnou radu a promluvte si o nich.

Ryby

Pokud vyrážíte na výběrové řízení, nebo představujete nějakou svou prezentaci, můžete si být jistí, že dopadne skvěle. Těšte se na zásadní úspěch!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA