Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 207. den (27.7.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pro lidi ze svého okolí zajistíte naprosto všechno. Přesto by bylo dobré, abyste mysleli i troch na sebe. Vlídné zacházení a lásku potřebujete i vy!

Býk

To, co vám říkají vaši kamarádi, se vám sice nelíbí, ale přesto byste tomu měli věnovat pozornost. V jejich slovech je víc pravdy, než si myslíte.

Blíženci

Zjistíte, že je vám velice blízký člověk, s nímž oficiálně nemáte nic společného. Je potřeba, abyste se nad tím zamysleli a rychle se rozhodli, co dál.

Rak

V době, kdy je Luna v Rybách, se intenzivně zajímáte o záležitosti, které jindy považujete za skoro až zbytečné. Můžete dokonce začít meditovat!

Lev

Nepromyšlené jednání vám dnes nehrozí. Už jste si jím tolikrát zkomplikovali život, že jste si předsevzali, že se tak už nikdy chovat nebudete.

Panna

Necháte se strhnout k něčemu, co se vám sice zdá riskantní, ale čemu nedokážete odolat. Nakonec to sice vyjde, ale vy si slíbíte, že to bylo naposled.

Váhy

S překvapením zjistíte, že se vám komunikace po telefonu nebo přes sociální sítě daří daleko lépe, než rozhovory tváří v tvář. Co s tím budete dělat?

Štír

Místo obvyklého dlouhodobého a pečlivě promyšleného plánování se rozhodnete pro improvizaci. Ničeho se nebojte. Všechno dopadne víc než dobře.

Střelec

Počítejte s tím, že příbuzní zvýší nároky, které na vás mají. Vy byste si ale měli vytyčit hranici, kterou jim nedovolíte překročit. Je to potřeba.

Kozoroh

Na vysvětlením toho, co se ve vašem životě děje, přijdete velice rychle sami. Potíž je v tom, že je to tak výbušné, že se o to s nikým dělit nemůžete.

Vodnář

Na dovolené vychutnávejte všechny dobroty, ke kterým se dostanete. Některé recepty si můžete dokonce zapamatovat a zkoušet podle nich vařit i doma.

Ryby

Dobře si pamatujte všechno, co vám váš partner řekl. Může se u toho sice usmívat a budit dojem, že žertuje, ale přesto myslí každé slovo vážně.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA