Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 208. den (28.7.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

S vysvětlováním toho, co a proč jste udělali, to nepřehánějte. Spokojte se s tím, že to oznámíte větou holou a dalším diskusím se elegantně vyhnete.

Býk

Vaše pracovní postavení změní událost, která zdánlivě nemá s vaší prací vůbec nic společného. moc se vám to nezamlouvá, ale smířit se s tím musíte.

Blíženci

Na vtipy, které uslyšíte na svou adresu, reagujte úsměvem. Bude to podstatně lepší, než kdybyste se rozčilovali a dělali kolem sebe zbytečné dusno.

Rak

Do odpoledne, kdy se Jupiter ještě Rybami, máte šanci přijít na to, kde jste dosud dělali zásadní životní chyby. Pak před tím budete jen zavírat oči.

Lev

Merkur, který dnes ráno vstupuje do vašeho znamení, vás nutí, abyste věci konečně nazvali pravým jménem. Usoudíte, že lakování na růžovo je už dost!

Panna

Jupiter, který opouští váš partnerský sektor, vám vrací chuť do života. Konečně můžete přestat hlídat partnera a místo toho se věnovat sami sobě.

Váhy

Lidé, kteří vás pozvou na nějakou akci, vás tam chtějí mít proto, že dokážete účinně zabránit hádkám. Potíž je v tom, že vy tuto roli hrát nechcete.

Štír

Veškeré úřední papíry a dokumenty, které přijdou, vás vyloženě potěší. Je vám jasné, že všechny vaše záležitosti jsou konečně na dobré cestě.

Střelec

Vstup Merkura do Lva vám dodá sebevědomí. Své názory začnete konečně prosazovat tak, aby o nich vážně začali uvažovat i lidé, co vás moc rádi nemají.

Kozoroh

Odpolední návrat Jupitera do Vodnáře vám pomůže při ladění vašich finančních záležitostí. Nápady, které budete mít, patří k těm opravdu vynikajícím.

Vodnář

Představa, že se nebudete rozčilovat, se ukáže jako pustopustá iluze. Merkur, který ráno vstupuje do Lva, se postará, abyste o veškerý klid přišli.

Ryby

Pro jednání svého partnera omluvu nehledejte. Nezbude, než abyste nahlas přiznali, že tentokrát situaci nejdříve zásadně podcenil a potom nezvládl.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA