Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 11. den (12.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Harmonická Luna z Býka se vám stará o peníze. Najednou zjistíte, že jich máte víc, než nutně potřebujete. Pak začnete uvažovat o nových investicích.

Býk

Luna ve vašem znamení vám přinese nové životní šance. Naštěstí se jich dokážete chopit tak, abyste pocit zmařené a nevyužité příležitosti neměli.

Blíženci

Harmonická Luna ze sektoru tajemství vás dostává do situací, s nimiž nemáte zkušenosti. Naštěstí rychle pochopíte, co se děje, a správně zasáhnete.

Rak

Luna v Býku stabilizuje vaši finanční situaci. Konečně jasně víte, kolik peněz máte a zda můžete uskutečnit to, co jste si promysleli a naplánovali.

Lev

Spousta lidí bezmocně usiluje o nové začátky. Vy tuto šanci sice máte, ale do nějakých zásadních změn se vám dneska vyloženě nechce.

Panna

Člověk, kterému se vědomě vyhýbáte, se vám shodou hodně nepravděpodobných náhod plete do cesty. Vypadá to, že si s ním budete muset promluvit.

Váhy

Důkladně si prohlédněte veškeré slevy, na které vás lákají. Když si to důkladně propočítáte, zjistíte, že nabídka není tak velkorysá, jak se zdálo.

Štír

Luna v partnerském sektoru vám zásadně ulehčuje život. Ke spokojenosti stačí, když budete poslouchat partnera a řídit se tím, co od vás vyžaduje.

Střelec

Přídavek, který jste měli v práci slíbený, v plné výši nedostanete. Vysvětlení svého nadřízeného sice chápete, ale náladu vám to přesto nevylepší.

Kozoroh

Zejména během dopoledne byste měli partnera při každé příležitosti ujistit o své lásce. Čím víc si budete vzájemným citem jistější, tím to bude lepší.

Vodnář

Luna v Býku vás nutí k šetření. Do polední koruny si rozpočítáte peníze, které máte k dispozici, a přesně si určíte, za co přesně je utratíte.

Ryby

Když máte šanci kamarádům poradit, co mají dělat, taky se toho chopte. Zjistí, že jste v jejich životě nepostradatelní a začnou si vás více vážit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA