Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 164. den (14.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Úplněk ve Střelci vám otevírá životní šance, s nimiž jste nepočítali. Naštěstí je vám jasné, že se jich musíte chopit dřív, než to udělá někdo jiný.

Býk

Při úplňku můžete být trochu unavenější, než obvykle. V práci to však zvládnete - a doma máte partnera, který se o vás rád a ochotně postará.

Blíženci

Úplněk, který se odehrává ve vašem partnerském sektoru, vám ukazuje partnera ve zcela novém světle. Není vyloučeno, že se do něj zamilujete podruhé!

Rak

Luna ve Střelci se vám postará o spoustu práce. Jindy byste byli třeba i naštvaní, ale teď si říkáte, že je vlastně dobře, že jste nepostradatelní.

Lev

Úplněk ve Střelci zásadně vylepší váš vztah k dětem. Pochopíte, že sice uvažují jinak, než vy, ale že vaše životní zkušenosti přesto nutně potřebují.

Panna

Úplněk v sektoru rodiny vám posílá buď nové miminko nebo jiného rodinného příslušníka. Svatbu můžete chystat nejen dětem, ale i sobě samotným!

Váhy

Neostýchejte se a mluvte! Velice rychle zjistíte, že při úplňku ve svém sektoru komunikace dokážete promluvit tak, aby vás všichni brali vážně.

Štír

Peníze, které dnes dostanete navíc, buď dejte do rezerv, nebo za ně kupte něco, co časem neztrácí na ceně. Co kdybyste si pořídili nějaký dražší šperk?

Střelec

Úplněk ve vašem znamení vás nutí, abyste se na život podívali naprosto jinak. Pokud usoudíte, že chcete začít znovu a jinak, máte cestu otevřenou.

Kozoroh

Překvapení, které vás v práci čeká, vás opravdu posadí. Naštěstí dokážete intuitivně zareagovat tak, abyste situaci rázně obrátili ve svůj prospěch.

Vodnář

Úplně v sektoru přátel přinese zajímavé nabídky. Dosud jste o dovolené s přáteli neuvažovali, ale teď si říkáte, že by to vůbec nemusel být špatné.

Ryby

Při úplňku ve Střelci nabírají události tempo až překotné. Naštěstí se v nich rychle zorientujete a uděláte to, co sice není snadné, ale udělat se musí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA