Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 317. den (14.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména dopoledne se snažte za každou cenu ovládnout svou nervozitu. Když před každou odpovědí budete v duchu počítat do desíti, litovat nebudete.

Býk

Dopoledne, kdy je Luna v Raku, si s lidmi kolem sebe rozumíte i beze slova. Stačí jen náznak, aby pochopili, co chcete, a slíbili, že vám pomohou.

Blíženci

K tomu, co se o víkendu dělo, se nevyjadřujte. Kdybyste začali mluvit, museli byste přiznat, že o celé záležitosti víte daleko víc, než byste měli.

Rak

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete na svou stranu dostat kohokoli, na koho se zaměříte. Vyberte si budoucího spojence s rozumem!

Lev

Když vás někdo láká do kina, měli byste pozvání přijmout. Film si můžete pustit doma na počítači, ale na velkém plátně to bude daleko větší zážitek.

Panna

Někteří lidé na vás působí velice rozporuplně. Než si na něj uděláte definitivní názor, měli byste si dopřát ještě nějaký čas na důkladné rozmyšlení.

Váhy

O tom, že se vám něco opravdu nepodařilo, referáty raději nepodávejte. Nebylo by to k ničemu. Bude daleko lepší, když budete budit dojem vítěze.

Štír

Dopoledne, kdy je Luna v Raku, se o vás začnou starat lidé, které obvykle vůbec nezajímáte. Nic neříkejte, ale snažte se zjistit, co se změnilo.

Střelec

Odpoledne, kdy bude Luna v Lvu, přemýšlejte o vylepšení vzdělání. Opravdu potřebujete něco, na čem můžete stavět svoji další úspěšnou kariéru.

Kozoroh

Zejména dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si se svým životním druhem domluvte společné plány. Podaří se vám to naprosto dokonale!

Vodnář

Všechno, co dnes uděláte pro širší rodinu, si nezapomeňte důkladně poznamenat. Jde o argumenty, které použijete ve chvíli, kdy se postaví proti vám.

Ryby

Člověku, který vám vyhrožuje, se nesmějte ani jeho jednání ironicky neglosujte. Měli byste na to plné právo, ale situaci by to moc nevylepšilo.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA