Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 319. den (16.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Venuše, která se ráno dostává do Střelce, vám dá ve vztazích odvahu. Když s někým nechcete být, dokážete mu jasně vysvětlit, co vás k tomu vede.

Býk

Těšte se na velice příznivé odpoledne! Pod vlivem harmonického vztahu Merkura s Jupiterem se budete rozhodovat rychle, ale rozumně a dobře.

Blíženci

Venuše, která přechází do vašeho partnerského sektoru, vám zásadně ulehčí život. Víte, že milujete, ale taky víte, že jste stejně intenzivně milováni.

Rak

Při Venuši, která se dostává do Střelce, vás zaujme aktivita, o které jste dosud nepřemýšleli, Než se vzpamatujete, budete mít dalšího koníčka!

Lev

Venuše, která se ráno přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky, vám slibuje v této oblasti skvělé zážitky. Pokud jste sami, je nový vztah na obzoru!

Panna

Na zítřejší den musíte nakoupit. Kdybyste s sebou vzali i partnera, bude to velice užitečné. Konečně si všimne, že je všechno opravdu dražší.

Váhy

Venuše, která se dostává do vašeho sektoru komunikace, vás v lásce zbavuje veškerého ostychu. Když někoho milujete, jednoduše mu to řeknete přímo.

Štír

O domácnost pečujete tak, abyste mohli být všem svým známým vzorem. Pro vás je to však něco naprosto přirozeného. Vy to prostě jinak ani dělat neumíte.

Střelec

Na lidi, kteří s vámi jednají z pozice autority, reagujete hodně naštvaně. Přesto byste měli přemýšlet, zda nemají náhodou víc pravdy, než se vám zdá.

Kozoroh

Trigon mezi Merkurem a Jupiterem je vám velice příznivý. Pod jeho vlivem budete mluvit tak, abyste dosavadní protivníky dostali na svoji stranu.

Vodnář

Venuše, která se dostává do Střelce, zásadně vylepšuje vaše pocity. Do vašeho vztahu konečně vnese přátelskou atmosféru, kterou jste dosud postrádali.

Ryby

Harmonický vztah mezi Merkurem a Jupiterem vám pomáhá v práci i v podnikání. Nebojte se a klidně trochu zariskujte. Vyjde to naprosto skvěle!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA