Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 71. den (13.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zcela určitě se dostanete do situace, kdy si budete z lidí kolem sebe dělat legrácky. Budete při tom ale tak roztomilí, že vám to nikdo nevytkne.

Býk

Luna, která se dostává do Střelce, působí neobyčejně příznivě na váš soukromý život. O poklony a jiné známky obdivu od opačného pohlaví nebude nouze!

Blíženci

Luna ve vašem partnerském sektoru vám umožní domluvu i s lidmi, které dosud moc neznáte. Teď s nimi komunikaci navážete naprosto bez problémů.

Rak

Luna ve Střelci se vám postará o spoustu práce. Naštěstí půjde o aktivitu, která vám jde skvěle od ruky a navíc vás i neskutečně baví.

Lev

Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky vám slibuje zážitky opravdu neopakovatelné. Konečně si budete jistí, že milujete a taky jste milováni!

Panna

K informacím, které přijdou, přistupujte s rozumem. Když jim nebudete rozumět, nechejte si je klidně zopakovat. Vyhnete se tak zbytečnému nedorozumění.

Váhy

Ostychu se opravdu bát nemusíte. Luna, která ráno přechází do vašeho sektoru komunikace, se postará, abyste za všech okolností našli vhodná slova.

Štír

Jde o den, který je plný velkých prozření. Opravdu a bez jakéhokoli přehánění potvrdíte, že jsou věci, které jsou podstatně důležitější, než peníze...

Střelec

Dopoledne vám přinese zajímavé setkání. Opět budete jednou rádi, že jste se ráno do světa vypravili tak, aby na vás byla radost pohledět!

Kozoroh

Dokážete nemožné! Bez problémů se dokážete tvářit soustředěně a předstírat, že bedlivě posloucháte lidi, které ve skutečnosti skoro nevnímáte.

Vodnář

Opět se ukáže, že jste si přátele vybrali opravdu dobře. Když se doslechnou o něčem, co by vám mohlo škodit, hned všeho nechají a přijdou vás varovat.

Ryby

Při Luně ve Střelci musíte jednat rychle a rozhodně. Navíc si musíte uvědomit, že to, co uděláte, se zpátky už vzít nedá. Naštěstí to zvládnete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA