Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 72. den (14.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Problém není v tom, zda se něco stane, ale v tom, kdy to přijde. Právě proto by bylo dobré, abyste se pro jistotu na to, co přijde, přichystali.

Býk

To, že si na vás někdo otevře ústa, vás z míry nevyvede. Naopak! Seberete veškerou svou výmluvnost a dotyčnému vysvětlíte, že se ho opravdu nebojíte.

Blíženci

Večer si dávejte pozor, abyste o sobě miláčkovi o sobě neprozradili víc, než je zdrávo. To, že vás miluje, ještě neznamená, že o vás má vědět všechno.

Rak

Některé věci byste si měli nechat pro sebe. Zejména večer by pak hrozilo, že na sebe pod vlivem emocí prozradíte víc, než je momentálně rozumné.

Lev

Veškeré debaty s majitelem firmy, v níž pracujete, musíte vést lehce a se smyslem pro humor. Jde o způsob, kterým bez námahy prosadíte to, co chcete.

Panna

Večer se doma bavte jen o tom, co je bezpečné a kvůli čemu se pohádat nemůžete. Čím pozdější večer, tím lehčeji může normální debata sklouznout k hádce!

Váhy

Ráno a dopoledne můžete klidně riskovat v měřítku, které byste jindy vyhodnotili jako nerozumné. Dnes vám riziko vyjde zcela záviděníhodným způsobem!

Štír

Debaty ohledně peněz jsou naprosto k ničemu. Pokud chcete, aby byl ve financích pořádek, musíte vzít rodinnou pokladnu do svých vlastních rukou!

Střelec

Lidí, kteří počítají s vaší štědrostí, se kolem vás motá víc, než je zdrávo. Potíž je v tom, že si neuvědomují, že i vy máte ve financích hranice.

Kozoroh

Než se rozhodnete pro zásadní životní změnu, zvažte veškeré plusy a mínusy. Další krok učiňte až ve chvíli, kdy zjistíte, která kolonka je delší.

Vodnář

Zejména dopoledne čekejte velkou dávku štěstí. Když si ještě dáte pozor, abyste nemluvili víc, než je zdrávo a rozumné, bude to ještě lepší.

Ryby

Den zvládnete, ale večer si musíte dávat pozor. Když dojde k partnerské hádce, bude dlouhá a komplikovaná. Navíc se na ničem rozumném nedomluvíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA