Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 21. týden (22.5.2017 - 28.5.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Pomáhat mu můžete jedině v případě, kdy vám to dovolí. Pokud usoudí, že si se svými problémy dokáže poradit sám, ustupte a situaci monitorujte pouze z povzdálí.

Býk

Když mu něco vysvětlujete, snažte se, aby to bylo srozumitelné. Pokud nebude chtít vypadat jako úplný hlupák, nebude se alespoň moci vymlouvat, že vám nerozuměl.

Blíženci

Když se rozhodne, že vás místo sebe pošle na nějaký úřad, jděte. Vy se totiž na rozdíl od něj umíte chovat a to, že byste se tam zbytečně pohádali, opravdu nehrozí.

Rak

S jeho výbuchem jste nepočítali. Proberte to s ním však až o víkendu, kdy bude Luna ve vašem znamení a kdy pro vysvětlení svého stanoviska vyberete ta správná slova.

Lev

Po milenci a budoucím partnerovi z tohoto znamení pátrat nemusíte. Osud vám ho postaví do cesty tak, že o něj nejdříve zakopnete a pak mu padnete do náruče.

Panna

Je potřeba, aby se po vašem boku především bavil. Pak máte jistotu, že se bude na vaše schůzky těšit tak, že se z nich časem vyvine výjimečně silné partnerství.

Váhy

To, co se mezi vámi děje, zbytečně nedramatizujte. Neshody, které musíte řešit, jsou v každé rodině a vy v tomto směru opravdu nejste výjimkou.

Štír

To, co na vaši hlavu hodí v pondělí, pro jistotu vážně neberte. Beran je pod vlivem Luny ve svém znamení, a to, co řekne, určitě vážně nemyslí.

Střelec

Cokoliv, do čeho se spolu pustíte, získá punc dobrodružství. Rodiče a možná i děti vám vysvětlují, že nemáte rozum, ale vy si jedete po své linii a jste spokojení.

Kozoroh

Jeho poznámky na vaši adresu jsou naprosto absurdní. Když zjistíte, co o vás říká, seberete se a půjdete se přímo zeptat, proč to dělá a co tím vlastně sleduje.

Vodnář

Když se s ním pohádáte, neuklidňujte se tím, že se to rychle napraví. Vztah, který s ním máte, je velice křehký a podobné zacházení mu spolehlivě zakroutí krkem.

Ryby

Krize vašemu vztahu opravdu nehrozí. Najednou pochopíte, že to, co prožíváte, jsou jenom logické důsledky procesu, který váš vztah posunuje o patro výš.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA