Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 49. týden (4.12.2017 - 10.12.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opravdu patříte k lidem, kteří nejlépe fungují pod tlakem. Pochopíte to o víkendu, kdy ve dvou uděláte to, s čím by jinak měla problémy celá parta placených zaměstnanců.

Býk

Opravdu platí, že co se zaseje, to se i sklidí. Dosud vás neustále provokoval, a teď se diví a je skoro až pohoršený, když se to ve vás konečně zlomilo a vy se k němu začali chovat stejně.

Blíženci

O tom, že by ustoupil vašim názory, můžete leda tak snít. Vy mu sice můžete předestřít všechny možné argumenty, ale přesvědčit ho stejně nedokážete.

Rak

Životní skandály vás míjejí. Budete moc rádi! Uvědomujete si, jaký by nastal průšvih, kdyby se o tom, co jste provedli a co se vám povedlo utajit, dozvěděl váš dosud klidný Beránek.

Lev

O tom, že s ním není lehký život, raději nemluvte. Mohli byste se dozvědět, že on je v naprostém pořádku, ale veškeré chyby ve vašem vztahu máte na svědomí vy!

Panna

Udělá si čas na všechno, ale na vás ho skoro nemá. Vy se však kvůli tomu nerozčilujete, protože jste vlastně rádi, že máte alespoň na chvíli klid.

Váhy

Hlavně nedovolte, aby mezi vás vstoupila závist. Něco takového by se projevilo negativně nejen v tomto týdnu, ale v daleko delším časovém horizontu.

Štír

Patří k lidem, s nimiž máte jenom starosti. Pokaždé si opakujete, že se už od něj rozčilit nenecháte, a pokaždé na jeho triky naletíte znovu!

Střelec

Úterní Mikuláš vám vyrazí dech. Váš miláček se předvede jako člověk, který vás zná a který velice dobře ví, čím vám udělá radost. Bude to jen maličkost, ale i ta vás potěší.

Kozoroh

Jakékoliv vysvětlování vede rovnou do pekel. Hrozí, že při něm zabřednete do naprosto zbytečných podrobností a začnete si vytýkat i to, na co byste oba měli zapomenout.

Vodnář

Jeho představa, že všechno půjde samo, narazí na realitu. Vy jste však něco takového už předpokládali, a proto jste se na podobný průběh událostí preventivně připravili.

Ryby

Váš vztah nebude v žádném případě tradiční, ale přesto bude až neskutečně zajímavý. Je jen potřeba, byste si toho, co máte, vážili a nic dalšího nehledali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA