Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 31. týden (30.7.2018 - 5.8.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

V jeho případě se opravdu nemáte čeho bát. Váš Beránek je sice nátura bojovná, ale momentální planetární vlivy ho ženou spíše k velkorysým a nesobeckým projevům.

Býk

Váš miláček vás neustále překvapuje. Na začátku týdne si budete myslet, že ho už docela znáte, ale na konci pochopíte, že jste se zase dostali na začátek.

Blíženci

Když vám zavolá s tím, že se sice nic neděje, ale on s vámi přesto potřebuje mluvit, zpozorněte. Bude lepší, když se připravíte na hovor, během nějž se dozvíte, že se toho děje opravdu hodně.

Rak

Když vám slibuje, že vám něco dá nebo poskytne zadarmo nebo skoro zadarmo, zbystřete. V jeho případě opravdu platí, že to, co je zadarmo, se nakonec zaplatí stokrát.

Lev

Všechno, co se děje, probíhá v klidu. Může se sice najít někdo, kdo se vás pokusí vyprovokovat k nemoudrým výrokům, ale ten se ani u vás ani u vašeho Berana nechytá.

Panna

Když se na něj naštvete, klidně mu to řekněte. Bude vám sice vysvětlovat, že to tak nemyslel, ale vám bude jasné, že to je ve skutečnosti trochu jinak.

Váhy

Když se s vámi chce hádat, nenechte se vyprovokovat. Můžete mu klidně říct, že prázdniny máte mimo jiné taky proto, abyste si konečně užili klid, jehož během roku moc nemáte.

Štír

Když se rozhodne, že k životu začne přistupovat jinak, nic s tím nenaděláte. Můžete si jenom přát, aby vykročil na cestu, která mu přinese víc štěstí.

Střelec

Přiznejte si, že se v jeho společnosti nedokážete pořádně soustředit. Můžete se o to sice snažit, ale myšlenky vám pořád sklouzávají někam, kde by být neměly.

Kozoroh

K životu musíte přistupovat kreativně, je jasné, že cesta, kterou jste vymysleli, fungovat nemůže. Váš miláček se sice snaží, ale nakonec musí uznat, že by to byla jen ztráta času.

Vodnář

Jeho aktivita a nasazení vám vyloženě lezou na nervy. Občas máte pocit, že se vyloženě snaží, abyste si nemohli vydechnout a neměli čas na sebe...

Ryby

Potíže mu dělat nechcete, ale přesto se vám to může podaři, s omluvami to ale nepřehánějte. Beran by usoudil, že si z něj děláte legraci a navíc by nebyl daleko do pravdy.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA