Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 32. týden (6.8.2018 - 12.8.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlavně si nenechte namluvit, že o vás v podstatě nestojí a že je s vámi jen ze soucitu. U kohokoliv jiného by to bylo možné, ale od Berana se ničeho takového nedočkáte.

Býk

Jakmile začne s tím, že se nemáte rozčilovat, sedněte si a v klidu napočítejte minimálně do desíti. O tom, že se rozčilíte, nebude po takovém úvodu pochyb.

Blíženci

Neustále doháníte nějaké resty. A ve chvíli, kdy to už vypadá, že je všechno v pořádku, se něco sesype tak, že vám nezbude, než svorně zatnout zuby a začít znovu.

Rak

Neustále mluví o tom, jak hodlá svůj i váš život posunout k lepšímu. Vy však musíte trvat na tom, že vám život vyhovuje takový, jaký je, a nic na něm měnit nechcete.

Lev

Pokud si myslí, že má všechno hotovo a může klidně odjet na dovolenou, zjistí, že je to omyl. Jeho šéf je jiného názoru a k jeho obvyklé práci mu ještě něco přidá.

Panna

V úterý, kdy se Venuše dostává do jeho partnerského sektoru, si s ním pořádně užijete. Beran usoudí, že vám svou lásku dosud dával málo najevo, a rozhodne se, že to okamžitě napraví.

Váhy

Dotazy, které z jeho strany padnou, nelze označit jinak než jako silně vlezlé. Odpovězte na ně tak, aby pochopil, že další podobný dotaz nemá cenu.

Štír

Než s ním někam vyrazíte, nenápadně se zajímejte, co je to za akci a jací lidé tam budou. Pokud zjistíte, že tam bude někdo, s kým má váš Beran spory, raději zůstaňte doma.

Střelec

Občas nevíte, jak na něj reagovat. Nejdříve vás pořádně naštve a pak pro vás rád a dobrovolně udělá něco, co vám skoro až vžene slzy do očí.

Kozoroh

Počítejte s tím, že půjde o vztah, který se bude vyvíjet rychle až překotně. Vašemu Beranovi taková jízda evidentně vyhovuje, ale na vás je běh událostí až příliš kvapný.

Vodnář

Jeho požadavkům na partnera vyhovujete stoprocentně. Pokud jste na tom stejně i vy, máte šanci, že se brzy stanete párem, kdy vám budou všichni závidět.

Ryby

Když vás chce někam vytáhnout, počítejte s tím, že se mu to podaří. Naštěstí půjde o akci, na které se vám bude líbit a nakonec mu ještě poděkujete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA