Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 22. týden (27.5.2019 - 2.6.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Čekání na to, až vaše rodina dostane rozum, se ukáže jako přehlídka ztraceného času. V krizi je potřeba, abyste se domluvili a projevili aktivitu sami.

Býk

Když řekne, že něco nutně potřebuje, zajímejte se nejen o to, co to je, ale i o to, kolik to bude stát. V každém případě trvejte na jasné a konkrétní odpovědi!

Blíženci

V pondělí, kdy je ve vašem znamení novoluní, byste si s ním měli promluvit. Váš projev bude tak důrazný, že ho bude vnímat i tvrdohlavý Beran!

Rak

Konečně se ujistíte, že vám začal věřit. Pochopíte to ve chvíli, kdy zjistíte, že se s vámi začal dělit nejen o svá vítězství, ale také o své prohry.

Lev

V pondělí byste si měli popovídat. Využijte novoluní ve vašem sektoru komunikace a s jeho pomocí se snažte postavit váš vztah na nové a pevnější základy.

Panna

V úterý, kdy se Merkur dostane do Raka, si dávejte pozor na každé slovo, které v jeho přítomnosti pronesete. Obvykle to ve zvyku nemívá, ale tentokrát bude reagovat velice přecitlivěle.

Váhy

Když se rozčiluje, nechte ho. Může se s tím sice hádat, ale k ničemu jinému než ke zbytečným frustracím to nepovede...

Štír

Nemáte to spolu snadné. Nejdříve se vyprovokujete k nerozumným výrokům a pak se divíte, že jste na sebe naštvaní.

Střelec

Když vám řekne, že by byl rád, kdybyste si na něj udělali čas, netěšte se. Nezve vás na rande, ale na tajnou poradu, která se týká dalšího rozvoje vaší společné kariéry.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že budete omlouvat všechno, co řekne nebo udělá, přemýšlejte. Aktuálně mu tím sice pomůžete, ale z dlouhodobého hlediska mu takový přístup jen škodí.

Vodnář

Když se vám něco nepodaří, berte to jako něco, co se stává. Rozumně se kupodivu zachová i váš miláček-to, že by vám mohl něco vytýkat, ho ani nenapadne.

Ryby

Kvůli tomu, kdo, za co a kolik utrácí, že raději nehádejte. Byla by z toho dlouhá debata, ale k ničemu by nevedla, maximálně byste konstatovali, že utrácíte oba stejně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA