Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 15. týden (8.4.2019 - 14.4.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Konečně pochopíte, co je v partnerství opravdu důležité. Teď je jen potřeba, abyste partnera přesvědčili, že to, na to jste přišli, taky hodláte uvést do života.

Býk

Neustále chce pracovat na tom, aby byl vás vztah co nejlepší. Vy máte sice pocit, že to sice tak zase tak moc není potřeba, ale jeho aktivitu zase brzdit nehodláte.

Blíženci

Když si začne stěžovat na život, neberte to tak, jako by si stěžoval na vás. Váš miláček je naštvaný na celý svět - a na to, že vás může zranit, se neohlíží.

Rak

S tím, že se chytí na vaše triky, raději nepočítejte. Když ho chcete získat, uděláte lépe, když si s ním na rovinu promluvíte a všechno mu řeknete.

Lev

Počítejte s tím, že se v něm nevyznáte. Pozitivní změna přijde až ve středu, kdy se Merkur dostane do jeho znamení a kdy Beran začne mluvit alespoň trochu rozumně.

Panna

Když se rozhodne, že něco získá na váš úkor, budete mu to jen těžko vymlouvat. Když mu ale popíšete následky, které by to mohlo mít, couvne rád, s chutí a dobrovolně.

Váhy

Mezi vámi nejde o nic zásadního. Jste spolu rádi, rádi si povídáte, ale když na to přijde, dokážete se bez sebe docela dobře a hlavně bez větších problémů odejít.

Štír

S partnerem z tohoto znamení se nezastavíte. To, že byste mohli hledat sporná témata a rozpory, které by mezi vámi mohly být, vás ani nenapadne, nemáte na to prostě čas.

Střelec

Máte pocit, že s ním už skoro nemáte o čem mluvit. Váš Beran má sice dojem, že děláte zbytečné drama z něčeho, co za to nestojí, ale vy se překonat nedokážete.

Kozoroh

S partnerem si vyloženě užíváte, konečně zažíváte dny, kdy spolu bez problémů udržíte tempo. Miláček se nežene za každou cenu kupředu a občas na vás dokonce i počká.

Vodnář

Jsou věci, které vám sám na sebe neprozradí. Když se něco takového dozvíte od jiných, musíte se tvářit, jako by to pro vás překvapení vůbec nebylo, snadné to ale nebude.

Ryby

V pondělí dopoledne vás vyloženě překvapí. Opět vás přesvědčí, že nedorozumění, která mezi vámi jsou, mohou sice být, ale vaši lásku to nijak neovlivňuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA