Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 16. týden (15.4.2019 - 21.4.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Máte pocit, že se na vás naprosto nikdo neohlíží a každý vám jen diktuje, co máte dělat. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který vás alespoň trochu respektuje a hýčká.

Býk

Když se pro něco rozhodne, nemáte ho šanci zastavit. Můžete ho, ale zabrzdi a přimět, aby se na svou (a tím i vaši) budoucnost podíval jinak, než se díval dosud.

Blíženci

Když jste v jeho společnosti, nevíte, co je to nuda. Pokud vám nahlas řekne, že i on se ve chvílích, kdy je s vámi, cítí stejně, můžete začít přemýšlet, co bude s vaším vztahem dál.

Rak

Když vám začne vysvětlovat, že něco udělal v afektu, neměli byste mu na to skočit. Jeho stav sice můžete pochopit, ale to, co vám řekl, mu odpustit nemůžete.

Lev

Krásné bude zejména pondělí a úterý. Vzájemnou společnost si budete vychutnávat tak, že vám budou četné návštěvy, které k vám chodí, skoro až vadit.

Panna

S tím, co řešíte, ho raději neseznamujte. Dělal by si zbytečné starosti s něčím, co v reálu může ovlivnit stejně tak málo, jako to můžete ovlivnit vy.

Váhy

Když vás v práci nadřízený z tohoto znamení pokárá, zbytečně se nerozčilujte. Když se zamyslíte nad vším, co se ve firmě děje, pochopíte, že není naštvaný na vás, ale na sebe.

Štír

Pocit, že od života chcete něco jiného, než je to, co vyžaduje váš partner, je stále intenzivnější. Zatím jste se sice ještě nestřetli, ale je vám jasné, že to přijde spíše dřív, než později.

Střelec

To, že se mu do něčeho nechce, můžete sice pochopit, ale nemůžete to tolerovat. Když mu v této věci ustoupíte, budete si ji muset dělat sami už pořád.

Kozoroh

Jako partner není sice dokonalý, ale to po něm ani nechcete. Vy ale musíte přiznat, že jste v něm konečně našli člověka, s kterým se nenudíte a který vás neotravuje.

Vodnář

Hlavně nečekejte, až se začne chovat rozumně, byla by to přehlídka ztraceného času. Pokud po něm něco chcete, musíte mu to prostě poručit, na náznaky nedá.

Ryby

Když neví, jak má něco řešit, počítejte s tím, že přijde za vámi. Bude to dost náročné, protože pravdu, kterou mu chcete říct, odmítá poslouchat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA