Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 12. týden (18.3.2019 - 24.3.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hádejte se jen kvůli tomu, co za to doopravdy stojí. Pokud půjde o nepodstatné detaily, můžete klidně přimhouřit oči a předstírat, že jste si ničeho nevšimli.

Býk

Když se rozhodne, že z vás udělá svůj ideál, bude s tím problém. Vy fungujete jako samostatná bytost a jeho přání plnit nehodláte.

Blíženci

Oba se setkáte s hodně nepříjemným projevem lidské závisti. Zatímco vy s ní smíříte rychle a dokonce s humorem, snáší to Beran podstatně hůře.

Rak

Neustále přemýšlíte nad tím, co ve vašem vztahu děláte špatně. Kdybyste začali myslet pozitivně a pochválili se za to, co děláte dobře, bylo by to rázem daleko lepší.

Lev

O tom, co řešíte, se s ním raději moc nepovídejte. Kdyby vás nebral vážně, byli byste naštvaní, kdyby vás vážně vzal a přemýšlel, dělali byste si s tím zbytečné starosti.

Panna

Nápady, které váš miláček má, vás dost vyvedou z míry. Nejdříve si budete myslet, že si dělá legraci,pravé překvapení však přijde v momentě, kdy zjistíte, že je myslí vážně.

Váhy

Návrhy na jakýkoli přivýdělek by měl odmítnout. Když si všechno pořádně propočítá, zjistí, že by to byla spousta práce za peníze, které by byly jenom symbolické.

Štír

Jsou věci, které byste neměli hnát do krajnosti. Vypadá to sice jako lákavá možnost, ale k ničemu rozumnému to nepovede a zbytečně se pohádáte kvůli něčemu, co se dá vyřešit v klidu.

Střelec

Když si s ním chcete promluvit o tom, co mezi vámi je, musíte to zvládnout do úterního odpoledne. Pak se Venuše přesune do Ryb a vy o takový hovor sami ztratíte zájem.

Kozoroh

Na jeho problémy se ho raději nevyptávejte, bral by to jako škodolibost. Vy byste se mu sice snažili vysvětlit, že to berete jinak, ale on by vám stejně nevěřil.

Vodnář

Konečně pochopíte, jak se na něj musí a konečně se mezi vámi všechno vylepší, bude vám jen líto, že jste na to nepřišli dřív. Nebojte se, spousta věcí se dá ještě dohnat!

Ryby

Než se mu s něčím začnete svěřovat, dobře si to rozmyslete-nejde o to, že by to někde povídal, ale o to, že by vás nebral dost vážně. Kdybyste si z vás pak ještě začal dělat legraci, byl by to už úplný konec.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA