Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 23. týden (3.6.2019 - 9.6.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opozice mezi Sluncem a Jupiterem vás dostává do náročných situací. To, že je hned v pondělí zvládnete, je důvod, abyste celý zbytek týdne oslavovali!

Býk

Při úvahách o další budoucnosti vašeho vztahu máte smíšené pocity. Je vám naprosto jasné, že to s ním lehké nebude, zároveň však chápete, že s každým jiným byste se jenom nudili.

Blíženci

Když vám nabídne něco zadarmo, nepřemýšlejte, proč to dělá. Bleskově se rozhodněte, zda přijmete nebo odmítnete, všechny podrobnosti se dozvíte později.

Rak

S Beranem vás čeká spousta překvapení. Dosud jste si mohli myslet, že ho docela dobře znáte, ale teď je vám jasné, že jste s jeho poznáváním teprve na začátku.

Lev

Na to, že by vás za vaše výkony zaslouženě pochválil, čekáte marně. Bude lepší, když jeho roli převezmete a za to, co jste udělali, se s patřičným důrazem pochválíte sami.

Panna

Neustále má pocit, že byste mu měli ustoupit, a neustále nechápe, že nic takového v úmyslu nemáte. Vysvětlete mu to ještě jednou a tak, aby pochopil, že opravdu nežertujete.

Váhy

Svým jednáním vám doslova vyrazí dech! Nahlas řekne, že si s vámi potřebuje popovídat o vašich životních zkušenostech, protože se bez nich nehne z místa...

Štír

Úvahy o tom, že by ještě chvíli zůstal ve své nynější práci, definitivně opustí a Vám je to jen milé. Další týdny, kdy by se rozhodoval, abyste už patrně nevydrželi.

Střelec

Jako pár jste ozdobou každé víkendové party, na kterou zavítáte, týká se to zvláště soboty, kdy si užíváte pozitivní vliv Luny ve vašem znamení. Zároveň se nadšeně vrháte do všech životních změn.

Kozoroh

Nebezpečná je zejména druhá polovina týdne. Oba toho máte až nad hlavu, oba jste unavení, a vůbec si neuvědomujete, že partner za vaši náladu opravdu nemůže.

Vodnář

Když vám na něco doporučí odborníka, měli byste ho poslechnout. Přiznejte, že jsou záležitosti, ve kterých se vyzná podstatně lépe, než vy.

Ryby

Jako partner je neskutečně spolehlivý. Nepřemýšlejte, zda takový je a hlavně zda takový bude pořád, ale buďte rádi, že jste konečně našli člověka, o kterého se lze opřít.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA