Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 27. týden (1.7.2019 - 7.7.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Týden zvládnete, ale víkend bude náročný. Luna ve Střelci vás vyžene někam, kde jste spolu ještě nebyli a kde budete oba spokojení-můžete se i rozhodnout, že tam pojedete ještě jednou!

Býk

Když vám začne vyprávět, jak moc touží po svobodě, nebudete vědět, co mu na to říct. To, že byste mu neposkytovali dostatek svobody, vás ani nenapadlo.

Blíženci

Uznáte, že s Beranem to není lehké, ale bez něj to je ještě těžší. Už to, že si to přiznáte, znamená ve vývoji vašeho vztah značný (a samozřejmě pozitivní) posun.

Rak

To, co je mezi vámi, si vyžaduje čas. Až dosud jste vystupovali jako dvě samostatné bytosti, teď se máte učit žít v páru, a to není vůbec snadné.

Lev

To, co prožíváte, je pro další vývoj vašeho vztahu důležitější, než se vám zdá. Zejména v neděli se s Beranem snažte komunikovat tak, abyste se zbytečně nehádali, ale domluvili.

Panna

S diplomatickými způsoby u něj neuspějete. Pokud chcete, aby vás vůbec vnímal, musíte zvýšit hlas a jasně mu říct, co po něm vlastně chcete.

Váhy

Na začátku týdne, kdy je Luna ve vašem znamení, se na něj dokážete bez problémů napojit. Posloucháte to, co vám říká, ale zároveň taky víte, co si opravdu myslí.

Štír

O víkendu, kdy je Luna ve Střelci, vám vyrazí dech svou aktivitou. Na to, že byste si vy užívali klid, můžete zapomenout, Beran vám ho prostě nedovolí.

Střelec

Celý týden je naprosto skvělý, ale víkend předčí všechno. Luna ve vašem znamení vám vnuká nápad, který musí i Beran přijmout s obdivem.

Kozoroh

Oba patříte k lidem, kteří jdou do extrémů i tam, kde by zrovna nemuseli. Zkuste to vzít na vědomí a chovat se tak, abyste se navzájem zbytečně nepopuzovali.

Vodnář

Úspěch máte i v oblastech, ve kterých byste ho nikdy nepředpokládali. Učíte se spoustu nových věcí a chápete je tak rychle, že vám to oběma dělá radost.

Ryby

Nad tím, co si myslí, nepřemýšlejte. Když po vás něco chce, měl by mít dost odvahy, aby vám to řekl sám a tak, abyste tomu rozuměli.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA