Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 24. týden (10.6.2019 - 16.6.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když se dozvíte, že něco opravdu, ale opravdu nejde, z míry vás to nevyvede. Pro vás a vašeho partnera to však je spíše stimul k tomu, abyste dokázali, že to jde.

Býk

Pondělní úplněk ve Střelci dává vašemu Beranovi životní šanci. Vy ho sice musíte přesvědčit, že na ní má a že se jí musí chopit, ale to zvládnete.

Blíženci

Když se vám svěří se svými záměry, které se týkají jeho další budoucnosti, budete překvapené. Je to přesně to, co byste mu navrhli vy, kdyby se vás zeptal.

Rak

Je potřeba, abyste si před dovolenou udělali pořádné pojistky. Váš Beran sice může tvrdit, že je to nesmysl a zbytečně utracené peníze, ale vy musíte trvat na svém.

Lev

To, že své pocity nedává najevo, ještě neznamená, že je nemá. Uvědomte si to zejména ve chvíli, kdy mu máte chuť říct něco, co jeho lásku k vám zpochybňuje.

Panna

Na jeho mentální masáž reagujte pasivní rezistencí. Hlavně nedovolte, aby vznikla situace, kdy vás přesvědčí, abyste se cítili odpovědní za něco, za co opravdu nemůžete.

Váhy

Když mu posíláte nějaký materiál, musíte se domluvit na potvrzení přijetí. Váš Beran může vaši zprávu totálně zasklít a ještě se zapřísahat, že nic nedostal.

Štír

Jeho plány jsou sice skvělé, ale je v nich problém. I kdybyste se oba dva roztrhli, bez dluhů a tím i bez dalších zbytečných stresů je uskutečnit nedokážete.

Střelec

Jakmile začne mluvit o tom, kde a za co byste měli šetřit, musíte se ohradit. Když ho necháte mluvit, bude to vypadat, jako byste utráceli jenom vy!

Kozoroh

To, že ho máte rádi, ještě neznamená, že mu budete tolerovat všechny jeho nápady. Klidně mu řekněte, že na jeho výmysly nemáte ani peníze, ani nervy.

Vodnář

V pondělí vás pozitivně ovlivňuje úplněk ve Střelci. Pod jeho vlivem oba usoudíte, že váš čekají věci sice náročné, ale ve dvou naprosto skvěle zvládnutelné.

Ryby

Skoro by se dalo říct, že bez vás neudělá ani krok. Ať půjde kamkoli, bude chtít, abyste tam šli jako duševní podpora nebo jako jeho tělesná stráž spolu s ním.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA